A Plüss útja

Minden plüssnek van egy története

Szerintünk minden plüssnek van egy története. Ami szívhez szóló, tele van élményekkel és kalanddal. Biztosan neked is volt egy kedvenc plüssöd. Amelyikkel a legtöbbet játszottál, akihez a legjobb volt odabújni és vele lehetett a legjobban megosztani az örömödet, a bánatodat.

A kedvenc plüssöd eredetileg ugyanolyan volt, mint a többi száz plüss, mégis ő lett a kiválasztott. Akinek lett neve, akit a legjobban szerettél, és akit mindenhova magaddal vittél, hogy együtt éljetek át szuper kalandokat. Ez a plüss kísért el az oviba, aztán néha az iskolába és nyaralni is, ő volt a legjobb barátod, az, akire most – még ennyi évvel később is – mosolyogva gondolsz, mert számíthattál rá. Ezt a plüsst te tetted azzá, ami.

A te plüssöd soha nem volt magányos, és még most is féltve őrizgeted az otthonodban. Viszont nem minden plüss ilyen szerencsés. Sokan vannak a világon, akik barátra várnak, olyanra, amilyen te voltál a kedvencednek.

Mi ezeket a plüssöket keressük azért, hogy odaadhassuk másoknak. Ők egy új esélyt kapnak arra, hogy valaki kedvencévé váljanak, hogy sok remek és közös élményük legyen együtt.

Ne dobj ki egyetlen megunt plüsst sem: adjunk nekik egy másik, új esélyt, hogy nekik is lehessen történetük! Ha van olyan plüssöd, amit már meguntál,  ami “csak a helyet foglalja”, ajándékozd nekünk, hogy mi új, szerető barátot találjunk neki.

Ez történik a felajánlott plüssel

Először is kérünk, hogy a felajánlott plüssödet kimosva hozd el hozzánk, és hogy kizárólag olyan plüsst ajánlj fel amelyik jó állapotban van: a leszakadt karú, elveszett szemű, rongyos plüssöket nem tudjuk befogadni, mert – bármennyire szeretnénk – nincs kapacitásunk arra, hogy megjavítsuk őket.(De ha szeretnéd, rendezvényeinken megkeresheted a Püss Klinikánkat, ahol közösen meggyógyítjuk a sérült plüssöket.)

Miután megérkezett hozzánk a kimosott, tiszta plüssöd, fertőtlenítjük, majd kap egy Szeretetszalagot, amin egy pozitív üzenet és egy sorszám szerepel. A pozitív üzenet útravalóul szolgál, míg a sorszám arra, hogy aki megveszi az általad felajánlott plüsst (és ezzel hozzásegít minket a jótékony céljaink eléréséhez), részt vehessen év végén egy sorsoláson, ahol a hozzánk csatlakozott cégek felajánlásait nyerhetik meg az azévi plüss vásárlók.

A plüssödből tehát adomány válik. Ez neked azért jó, mert jót cselekedtél: egy nemes cél érdekében felajánlasz a plüsst, amit valaha szerettél és sokat jelentett neked.  És egyszerre több jót is teszel.

  • megmentesz egy plüsst, és egy második esélyt adsz neki, hogy szerető barátra találjon,
  • szeretetet adsz vele annak a gyereknek, akihez majd kerülni fog,
  • jót teszel a Földnek, hisz nem terheled tovább azzal, hogy felesleges hulladékot termelsz neki, és ezzel véded a környezeted, hiszen a régi plüssöd közösen meggyógyítjuk, nem pedig kidobjuk,
  • és az általad felajánlott plüss értékesítéséből befolyt pénz 100%-a egy jó ügyre, valamelyik hadműveletünkre fordítódik! 

Itt adhatod le a plüssödet

Országosan 11 Plüss Pontunk van ahol szeretettel várják, de elküldheted nekünk postán is, vagy elhozhatod valamelyik rendezvényünkre. Figyeld lakókörnyezeted, mert nálad is bármikor lecsaphat a Plüss Kommandó!

És ne feledd: te is vehetsz plüsst a rendezvényeinken és most már a webshopunkban is!

Ekkor te leszel az, aki egy második élet lehetőségét biztosítja egy plüssnek. Aki majd történetet fog adni neki. Akivel majd kalandokat élhet át. És te leszel az, aki a plüss vásárlásával anyagilag támogatni fogja valamelyik nemes ügyünket, az egyik hadműveletünket. És te leszel az, aki a zero waste (hulladékmentességi) mozgalom mellett teszi le a voksát azzal, hogy nem újat vesz, hanem használt, de jó állapotút.

1–8 termék, összesen 730 db

Egy megosztás is nagy segítség!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email