Skip to content

Adományozás

Szükségünk van a segítségedre, az adományodra

 

Szükségünk van a segítségedre ahhoz, hogy minél több jó ügyet támogathassunk, minél nagyobb összeggel. Segítettünk már a Tábitha Gyermekhospice Háznak, országosan 23 koraszülött osztálynak vagy éppen halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeknek is.

Ez több ezer gyermeket jelent, akik a mi segítségünkkel ehettek, ihattak, ruhát kaptak. Vagy éppen élményekkel gazdagítottuk őket: koncetrtel, közös faültetéssel – ami során ráadásul tanítottuk is őket, hiszen a résztvevő fóti iskolába még egy környezetvédelmi szakembert is meghívtunk. De sok dolgunk van még.

Rengeteg olyan gyermek van itthon, aki nélkülözik. Vagy aki beteg. Vagy akinek az egészségi állapotán sajnos már nem lehet segíteni, viszont azt az időt, amit még ezen a Földön tölt, még megkönnyíthetjük, vidámmá tehetjük. Vagy mindezt együtt.

Mi főként ezeknek a gyermekeknek szeretnénk segíteni. Akik előtt még ott van, vagy ott lehetne az élet, de valami akadályozza őket már életük kezdetén is. Anyagilag nélkülöznek, vagy az egészségükkel van súlyos probléma, akár idő előtt érkeztek. Nekik szeretnénk lehetőségeket és élményeket adni. Mert így tudunk hatással lenni a jövő generációjára.

Ahhoz, hogy még több gyermeken tudjunk segíteni - akár eszközökkel, akár élményekkel - arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat.

Ajánld fel az adód 1%-át, mert már 4000 forint életet menthet

Egy adózó átlagosan 4000 forint sorsáról dönt akkor amikor az adója 1%-át felajánlja valakinek. Ez a 4000 forint elég arra, hogy valakinek az arcára mosolyt varázsoljunk. Vagy hogy megmentsünk egy koraszülött babát, az ápolását, fejlődését és életmentését segíthessük. Vagy arra, hogy a gyermekhospice házban egy kis beteg élete – legalább néhány napra – olyan legyen mintha egészséges lenne. Hisszük, hogy egyetlen élet sem árcédula: arra kérünk, ajánld fel nekünk az adód egy százalékát és könnyíts meg egy életet.

Támogasd adód 1%-val az Alapítvány az Alapítványokért szervezetet, ami a Plüss Kommandó és a Koraszülött Hadművelet szervezője

ADÓSZÁMUNK: 18941548-1-41

Köszönjük, ha adakozol.

Bármilyen összegnek örülünk, hiszen bármekkora összeg segítség nekünk. Minket egy kávé ára éppúgy örömmel tölt el, mintha nagyobb összeggel támogatod a terveinket.

Köszönjük a segítségedet.

Segíts az időddel, kapcsolataiddal.

Minden segítséget megköszönünk, de különösen hálásak vagyunk akkor, ha az idődet áldozod ránk,  vagy egy kapcsolatoddal segítesz nekünk. Mert van amire nekünk már nincs időnk, és (bizony) vannak olyan ajtók amik neked hamarabb nyílnak meg, mint nekünk. Hiszünk az összefogás erejében, hogy együtt bármi sikerülhet.

Éppen ezért vagyunk különösen hálásak ezekért.

Önkéntesség

Legyél te is kommandós, dolgozz velünk, ajándékozz nekünk az idődből, kattints a részletekért:

Céges támogatás

Segíts nekünk a kapcsolati tőkéddel, és nyiss ki számunkra csukott kapukat. Kattints ide:

Plüss felajánlás, vásárlás

Add nekünk a „megunt” plüssödet vagy vásárolj tőlünk plüsst itt:

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe