Skip to content

1 nap, 20 fő, 1000 plüss

Magyarországon minden tizedik gyermek koraszülöttként jön a világra, ami több mint kilencezer kisbabát jelent évente.

Ezeknek a piciknek különleges segítségre és speciális ellátásra van szükségük, amit a Plüss Kommandó több módon is igyekszik segíteni. Az egyik ilyen a jótékonysági webshop, aminek teljes bevétele az úgynevezett Koraszülött Hadműveletre, a PICi hősök megmentésére összpontosul.

Ahhoz, hogy a lelkes segítők által felajánlott plüssöket fel tudjuk tölteni weboldalunkra, és azok eladásából a Koraszülött Hadművelet folytatódni tudjon, szükség volt egy nagyobb volumenű fotósra, amire február 25-én került sor az iLogistics biatorbágyi raktárában, ahol jelenleg közel 10.000 darab plüss vár új, szerető tulajdonosára. A maratoni fotózás reggel 9:00-től egészen délután 17:00-ig tartott, és 20 fő szorgoskodott azon, hogy minden gördülékenyen menjen. A Plüssöket először fertőtleníteni kellett, amihez az Immunetec biztosította a fertőtlenítő szereket. Ezután minden plüsst szeretetszalaggal és cikkszámmal kellett ellátni. Majd jöhetett a fotózás és a regisztráció.

Ahhoz, hogy ez a fotózás létrejöjjön, önkéntes fotósokra volt a legnagyobb szükség, akiknek ezúton is köszönjük a részvételt és a profi munkát: Pannuska Marcell, Pannuska Petra, Marossy Judit, Nagy Dávid Ágoston, Nagy Helga Petra, Mihálszky Emma.

A segíteni vágyók közé diákok is jelentkezhetnek, akiknek ez egy remek lehetőség, hogy hasznosan töltsék el az érettségihez szükséges, kötelező 50 óra közösségi szolgálatot.

A civil összefogás erejének hála, a nap végére 20 fő 1000 plüsst tudott befotózni és beregisztrálni a jótékonysági webshop adatbázisába, amik hamarosan az adakozni vágyó vásárlók számára is elérhetők lesznek. A  nagy sikerre való tekintettel, a jövőben is szeretnénk még ilyen szorgos napokat szervezni, ahol reméljük, hogy megint ennyi lelkes, segíteni vágyó emberrel találkozhatunk.

Egy megosztás is nagy segítség!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe