Skip to content

A Czeizel Intézetben és a Dr. Rose Magánkórházban is Plüss Kommandó babafészekkel oktatnak

A Plüss Kommandó számára óriási szakmai eredmény, hogy babafészkeinket és szoptatós párnánkat már számos neves intézetben használják. A Prof. Czeizel Endre Egészségmegőrzési és Diagnosztikai Központ (Czeizel Intézet), a Dr. Rose Magánkórház, a Szent János Kórház és a Szent Lázár Megyei Kórház (Salgótarján) védőnői, egészségügyi szakemberei is a Plüss Kommandó babafészkeit mutatják be a kismamáknak, illetve oktatják a babafészkek és a textil kiegészítők funkcióit, helyes használatát. 

Babafészkeinket a szakmai egyik neves képviselője, Bocskainé Irci IBCLC laktációs (=etetési) szaktanácsadó és csecsemős nővér mutatja be az édesanyáknak, ami számunkra hatalmas öröm és szakmai elismerés!

Ugyanis Irci a Czeizel Intézetben, Dr. Rose Magánkórházban vezeti magánpraxisát, emellett Dr. Novák Hunor gyermekorvos FB VIP csoportjában szoptatási tanácsadóként tevékenykedik, valamint a Glamour (Mami) magazin szakértője is. Irci a várandós kismamák és a szoptatós anyukák körében rendkívül népszerű szakmai képzettsége, tapasztalata, embersége és kedvessége miatt. 

Köszönjük Neked Irci, hogy segíted, támogatod a munkáknat, ajánlod a babafészek csomagjainkat az édesanyáknak, hogy átadot nekik a prospektusainkat. Talán az egyik legszebb és egyik legfontosabb szakmai a tiéd, amiben Te vagy az egyik legjobb, hatalmas hála Neked, amiért önzetlenül támogatod a koraszülött babákat is ajánlásaiddal!

Plüss Kommandó babafészkeit a legnagyobb egyetemi klinikákon is elismerték

Az említett intézményeken felül az ország 22 klinikáján, PIC és NIC koraszülött osztályain is jelen vannak a Plüss Kommandó babafészkei, a picik boldogan pihennek benne az inkubátorokban és kiságyakban. A Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika és az I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika, a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinika, a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika – Gyermekgyógyászati Klinika, Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet vagy a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ szakemberei is örömmel fogadták és használják a babafészkeket – csak hogy a nagyobb klinikákat és hazai egyetemek klinikáit említsük. 

Majoros Hajnalka (Majoros Péter, azaz Majka felesége), Boldog Zita és Boldog Kristóf plüss kommandós csapat gyermek tagjai átadják a babafészket a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ részére

Miért választotta a Plüss Kommandó babafészkeit a Czeizel Intézet, a  Dr Rose Magánkórház és a többi klinika?

Azért, mert a Plüss Kommandó babafészkei a Semmelweis Egyetem orvosainak, nővéreinek és védőnőinek támogatásával készültek, köztül Dr. Nádor Csaba és Chonjo Diána nővér adott szakmai tanácsokat, így a babák fizikai igényeit figyelembe véve alkottuk meg a babafészkeket és a textil kiegészítőket. Figyeltünk a babafészkek méretére, magasítására és persze az anyaghasználatra is.

A külső borítás ÖKO-TEX 100% pamutvászon, ami az orvosok és nővérek szerint is a legjobb a babák bőrének, a töltet pedig hipoallergén poliészter.

Az alábbi videón Chonjo Diána, a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika szakápolója és nővére mutatja be a babafészek használatát:

Babafészkek otthonra is

A Plüss Kommandó babafészkei tehát nem csak a koraszülött, de az időre érkezett babák számára is rendkívül hasznosak, mivel növelik a picik komfortját, kényelmét, megnyugtatják őket és biztonságérzetet is nyújtanak nekik. 

A mamának is hatalmas könnyebbség, hiszen ő is nyugodt lesz, hiszena babája biztonságban szundikál a babafészekben, nem tud elmászkálni, “nem szökik meg”, és akár már pár hetes korától át tudja aludni az éjszakát.

Ha szeretnél Te is babafészket vásárolni a babádnak, a Plüss Kommandó webshopjában be tudod szerezni, ráadásul ezzel még jótékonykodsz is, ugyanis a bevételből kórházak számára adományozunk koraszülött babafészek csomagokat.

Mi a különbség a koraszülött és időre érkezett babák számára készült babafészek között? 

Csupán a mérete, vagyis a hossza és a szélessége! Minden más teljesen azonos, az anyag, a minták, sőt, a magasság is.

Jelenleg 5 méretben gyártunk babafészket + ÚJDONSÁG  4 méretre állítható okos babafészek kalocsai mintával.

Az 5 méret közül 3 méret olyan pici, hogy csak kórházak részére gyártjuk, a 2 nagyobb méret pedig kiváló az újszülött osztályokra, illetve otthonra is.

Nézz körül a webshopunkban ide kattintva >>>

Egy megosztás is nagy segítség!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe