Skip to content

A Heim Pál és a Péterfy Kórházban is szeretik a babafészkeinket

Néhány hete megkértük a kórházakat, ahol adományoztunk babafészek csomagokat, hogy küldjenek nekünk hiány fotót a babákról és textilcsomagokról használat közben. Kaptunk is visszajelzést a Péterfy Kórház-rendelőintézet és Manninger Jenő Országos Traumatológiai Intézetből és a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Madarász utcai osztályáról (HOGYI Madarász).

Péterfy Kórház-rendelőintézet PIC-II.

A Péterfy Kórház-rendelőintézet PIC-II-es osztályán az elsők között, 2020.05.08-án csapott le a Plüss Kommandó. Ekkor még “csupán” 1.017.000 Ft értékben adtunk át babafészek csomagokat, amit azóta bővítettünk és a legutóbbi kórházak számára már 1.850.000 Ft értékben adományoztunk.

Kissné Zsuzsannával, a Péterfy Kórház PIC főnővérével még az átadás utáni hetekben beszélgettünk arról, mire jók a babafészek csomagok. Zsuzsanna 39 éve dolgozik a koraszülött osztályon, ezért innen gratulálunk áldozatos munkájához, köszönjük, hogy elmondta véleményét nekünk!

Továbbá köszönjük a fotókat és a visszajelzést, amit 2022 márciusában kaptunk Kaszai Erzsébettől, a Péterfy Kórház-rendelőintézet PIC ápolási igazgatójától!

“Köszönjük az alapítvány támogatását, a kollégáink elégedetten, örömmel használják a termékeket a Péterfy kórházban.”

HOGYI Madarász

A HOGYI Madarász utcai PIC osztálya a 17. magyar klinika, ahol átadhattuk adományunkat. Szerencsére azóta további 13 kórházban jártunk, most, 2022-ben pedig már a 30. koraszülött osztályon “vagyunk túl”, összesen 41.500.000 Ft értékben!

A babafészek csomagok sajtónyilvános átadására 2021.02.18-án került sor. 

Az adomány értéke: 1.500.000 Ft.

A Heim Pál Gyermekkórház Facebook oldalán 2021. április 5-én egy posztban is megköszönte a textilcsomagokat.

“Koraszülött kisbabáink gyógyító hatású, magyar innovatív koraszülött babafészek csomagokat kaptak, melyek biztosítják számukra az egészséges fejlődést, gondoskodnak a biztonságérzetükről és kényelmükről, összetevőjük pedig maga a szeretet…

Köszönjük adományozóinknak: Alapítvány az Alapítványokért Plüss Kommandó, CsodaCsoport Alapítvány, Happys Babaágynemű 🙏”

2022 márciusában pedig az alábbi visszajelzést kaptuk a koraszülött osztályról:

“A babafészkeket kifejezetten szeretjük, szeretik a babák, illetve a szoptatós párnákat is. Köszönjük szépen a munkájukat és az adományokat!” 

Köszönjük a kedves sorokat Szántó Erikának, a Heim Pál Kórház  ápoló nővérének.

Küldj nekünk fotót, oszd meg történeted

A Te babád is valamelyik kórház koraszülött osztályán fekszik, feküdt? Oszd meg velünk történeted (természetesen csak keresztnévvel), akár fotókkal és mi örömmel kitesszük ide, a blogba és közösségi média felületeinkre is. Így tett már több édesanya is és így született meg ez a kedves blog Dominikról, ez pedig Leonról.

Mindkét baba segített abban, hogy összegyűljön a szükséges adomány 1-1 kórházi átadáshoz.

A következő e-mail címen várjuk a Te történeted: info@alapitvanyokert.hu

Ha pedig babafészek csomagot adományoznál egy általad választott kórháznak, jótékonysági webshopunkon keresztül egyszerűen megteheted.

Egy megosztás is nagy segítség!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Jelentkezz be, vagy regisztrálj!