Skip to content

Aukció a PAKS FM rádió Facebook oldalán a szekszárdi PICi hősökért

Minden nap egy plüssre licitálhatsz február 2 és 12 között a Paks FM rádió Facebook oldalán, kommentben. Az adományok összegéből a Tolna Megyei Balassa János Kórház (Szekszárd) Koraszülött osztályának (PIC = Perinatális Intenzív Centrum) csepp babái számára adományozunk koraszülött babafészek csomagokat.

Ha szeretnél te is licitálni, akkor kattints a fenti linkre és keresd meg az aktuális aukciót!

Az aukciók minden nap reggel 8-kor kezdődnek és másnap reggel 7:59-ig tartanak

Kikiáltási ár: 5.000 Ft

Licitlépcső: 500 Ft

Hogy kerültünk kapcsolatban a Paks FM rádióval?

Az egész úgy kezdődött, hogy a Sztárok Plüssei kampány keretében Kovács Gábor, aki a Paks FM rádió gyakori vendége, licitált Herczeg Zoltán stylist Maci plüssére és meg is nyerte az aukciót. Mivel Gábor fontosnak tartja a jótékonyságot, úgy döntött, hogy még többet szeretne segíteni nekünk, s persze a pici hősöknek, ezért megteremtette a kapcsolatot a Plüss Kommandó és a Paks FM rádió között.

El sem hiszitek, milyen fantasztikus érzés volt, mikor megkaptuk a hírt: február 2 és 12 között minden nap a Paksi FM rádió Élesztő című reggel műsorában ott lesz a Plüss Kommandó és a babafészkek.

Ismét köszönjük szépen Kovács Gábornak, akinek az összekötést köszönhetjük, és természetesen a Paks FM rádió munkatársainak, akik felkarolták az ügyünket.

Az elmúlt napokban a rádióban Zomborka Zoltán beszélgetett kuratóriumi elnökünkkel, Nyilka Ildikóval, a babafészek csomagok gyártójával, Boldog Róberttel, Kovács Gáborral, akinek a rádióban való megejelést köszönhetjök és Dankó Zsuzsannával, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház Gyermekosztály osztályvezető főnővérével és Dér Heni énekesnővel is, aki saját plüssét ajánlotta fel aukcióra.

Az adásokat itt tudjátok meghallgatni

Február 1. Nyilka Ildikó az Alapítvány az Alapítványokért elnöke

Február 2. Kovács Gábor és a Kék Lovagok Motoros Egyesület

Február 3. Boldog Róbert (Happy Babaruházat)

Február 4. Dankó Zsuzsannával, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház Gyermekosztály osztályvezető főnővére

Február 5. Dér Heni is felajánlotta a kedvenc plüssét, cserébe otthoni BabaFészek csomagot kapott az Alapítvány az Alpatványokért civil szervezettől.

Egy megosztás is nagy segítség!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe