Skip to content

Babafészek csomagokat adtunk át a Heim Pál Kórház Madarász utcai PIC koraszülött részlegének

Átadtuk a 17. kórháznak és 16. koraszülött osztálynak is babafészek csomagjainkat, így az eddig kórházaknak átadott adományunk összértéke meghaladja a 20 millió Ft-ot.

Mindez azonban nem sikerült volna nélkületek, minden egyes forint, amit utaltatok, adománydobozban gyűjtöttetek, PayPalon fizetettek és a webshopunkban elköltöttetek, benne van a pihe-puha Babafészek csomagokban.

Babafészek csomagjainkat átszövi a szeretet cérnája, amit a Boldog házaspár, a Happys Babaruházat tesz bele, került bele az adományozók szeretetéből és a mi munkánk által is. Azért, hogy azok is boldog babaként hagyhassák el a kórházakat, akik túl korán érkeztek. 

50 babafészek csomag, különböző méretekben, amik biztonságérzetet nyújtanak a babáknak és ezzel javítják a fizikai és idegrendszeri fejlődésüket. Plüss szemtakarók, amik pihentető alvást nyújtanak a piciknek, ultrahangozható sapkák, amik kímélik a babákat a mozgatástól és CPAP sapkák, amik a lélegeztető gépek csövecskéit tartják.

Nagy nap volt ez a mai, mint ahogy nagy nap minden egyes átadás.

Mi természetesen nem állunk meg, megyünk tovább és még idén, azaz 2021-ben felszerelelünk minden egyes koraszülött osztály gyógyító textilcsomagjainkkal, hogy Magyarországon egyetlen koraszülött pici hős se szenvedjen hiányt semmiben.

Hajrá PICik!

Egy megosztás is nagy segítség!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe