Skip to content

Babafészek csomagokat ajándékozott az 1 éves Tamara

Megható és a szívünknek melengető e-mailt kaptunk pár nappal ezelőtt. Köszönjük szépen a Hordós családnak, akik Plüss Kommandós babafészek csomagokat és szoptatós párnákat ajándékoztak a szolnoki Hetényi Géza Kórház koraszülött osztály babáinak.

Babafészkek adományozása

“Kislányunk nagy érdeklődéssel segített átadni a plüss kommandós koraszülött babafészkeket, a szolnoki Hetényi Géza kórház koraszülött osztályos főnővérének a mai napon, [2022] május 19.-én.” – írja levelében Hordós Tibor, a most 1 éves Tamara baba apukája. Hatalmasat dobbant a szívünk a fotók és persze a kedves, boldog család láttán. A Plüss Kommandó babafészek csomagját és szoptatós párnáját hálából ajándékozták a koraszülött osztály részére, amit jótékonysági webshopunkból rendeltek meg. 

Tamara baba is koraszülöttként jött a világra

A kis Tamara Viktóriát 2021.05.12.-én 2 óra 34 perckor segítették a világra a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján a várandósság 31. hetében, 1200 grammal és 41 cm-es hosszal. Itt, a koraszülött intenzíven egy hetet töltött el édesanya és pici babája, majd átszállították őket a szolnoki Hetényi Géza Kórház koraszülött osztályára, ahol a hazaengedésig ápolták.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetben már korábban, 2020.10.09-én lecsapott a Plüss Kommandó. Azonban a babafészek csomagok egy idő után elhasználódnak – például a mosás következtében – ezért pótolni kell őket. Így számunkra külön öröm, hogy a mi babafészkeink puha ölelésében szundíthatnak a szolnoki apróságok.

Egészséges és boldog baba Tamara

A Hordós család az egy éves koraszülött gondozásra érkezett a szolnoki Kórházba. Ennek emlékére és azért, mert mindenhol maximális odafigyelést és törődést kapott pici Tamara, a család úgy döntött, hogy a két koraszülött osztálynak adományoznak 2 mini és 2 pici babafészek csomagot – tehát összesn 4 csomagot – és 1-1 szoptatós párnát.

“azért, hogy komfortosabban érezzék magukat ezek a pici babák, ha már nem maradhatnak tovább anyukájuk védelmező pocakjában.” – Hordós Tibor

Tamara most 1 éves és már 10 kg, illetve kb. 80 cm,  teljesen egészséges és nagyon eleven boldog baba, aki utolérte a kortársait mindenben.

Egészséget és sok boldog percet kívánunk a Tibornak, Emesének és Tamara babának! Köszönjük szépen, hogy megosztottátok velünk a történeteteket, a fotókat!

Ha te is támogatnád bármelyik, a szívednek kedves koraszülött osztályt, jótékonsági webshopunkon keresztül egyszerűen megteheted.

Egy megosztás is nagy segítség!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe