Skip to content

Babafészek otthonra

Bizony a babafészek nem csak a koraszülöttek fejlődését segíti, de otthon is nagy segítséget jelent!

A baba nem tud kiszökni apa-anya ágyából sem. Ezért ha szeretitek, hogy a pici köztetek alszik, de aggódtok, hogy “elmászkálna”, a fészek biztonságban helyben tartja őt.

Nyugtalan a babád? Sokat sír, pedig már vagy 10-szer ringattad, becézgetted? A napi teendőidet is meg kell szakítanod? Remek megoldás erre a babafészek és a többi babatextil! 

A “J” babatámasztóba a pici kapaszkodni is tud, a plüss ölelő kezek pedig átölelik, így a baba megnyugszik. Hiszen még olyan picike, nemrég volt a pocak biztonságos határai között volt! A babafészek határokat szab az újszülöttnek, a keresztsál pedig finoman rászorul a feszkre és azt az érzést kelti benne, mintha még mindig anya karjaiban és pocakjában lenne. Biztonságérzetet ad. 

Milyen hatása van a babákra?

Segíti a fizikai és idegrendszeri fejlődésüket, akár még akkor is, mikor már szerető otthonuk biztonságában lehetnek.

A babafészkeket és a hozzájuk tartozó speciális textíliák allergénmentesek, steril öko textiből készülnek. A idő előtt érkezett picikre gyakorolt pozitív hatásukat a Semmelweis Egyetem orvosai és nővérei is elismerték és befogadták.

Mit találok az otthoni babafészek csomagban? És mi mire való?

  1. plüss ölelő kezek: átöleli és megnyugtatja a babát
  2. sapka: védi, melegíti a baba fejét
  3. J-alakú babatámasztó:, babaámasztásra alkalmas és a pici bele tud kapaszkodni, így nyugodtabban fog aludni
  4. mosható lepedő: mosható, ezért növeli a fészek élettartamát, hiszen nem a feszket kevesebbet kell mosni ezáltal.
  5. fészek átkötő sál: a babafészeket finoman átkötve, olyan érzést kelti a picikbe, minta édesanyja karjaiban lenne és biztonságban érezheti magát, ami megnyugtatja őket

A babfészkekhez készítettünk, lapos, íves párnát és takarót amit azonban ezeket nem csak a fészekben, de a kiságyban is egyaránt lehet használni.

Babafészek csomagjainkat már te is megrendelheted a webshopunkból! Kérünk, hogy olvas el a tájékoztatót is, mert a babád méretétől függ, hogy melyik fészekcsomagot érdemes megrendelned.

Egy megosztás is nagy segítség!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe