Skip to content

Babafészek otthonra

Bizony a babafészek nem csak a koraszülöttek fejlődését segíti, de otthon is nagy segítséget jelent!

A baba nem tud kiszökni apa-anya ágyából sem. Ezért ha szeretitek, hogy a pici köztetek alszik, de aggódtok, hogy “elmászkálna”, a fészek biztonságban helyben tartja őt.

Nyugtalan a babád? Sokat sír, pedig már vagy 10-szer ringattad, becézgetted? A napi teendőidet is meg kell szakítanod? Remek megoldás erre a babafészek és a többi babatextil! 

A “J” babatámasztóba a pici kapaszkodni is tud, a plüss ölelő kezek pedig átölelik, így a baba megnyugszik. Hiszen még olyan picike, nemrég volt a pocak biztonságos határai között volt! A babafészek határokat szab az újszülöttnek, a keresztsál pedig finoman rászorul a feszkre és azt az érzést kelti benne, mintha még mindig anya karjaiban és pocakjában lenne. Biztonságérzetet ad. 

Milyen hatása van a babákra?

Segíti a fizikai és idegrendszeri fejlődésüket, akár még akkor is, mikor már szerető otthonuk biztonságában lehetnek.

A babafészkeket és a hozzájuk tartozó speciális textíliák allergénmentesek, steril öko textiből készülnek. A idő előtt érkezett picikre gyakorolt pozitív hatásukat a Semmelweis Egyetem orvosai és nővérei is elismerték és befogadták.

Mit találok az otthoni babafészek csomagban? És mi mire való?

  1. plüss ölelő kezek: átöleli és megnyugtatja a babát
  2. sapka: védi, melegíti a baba fejét
  3. J-alakú babatámasztó:, babaámasztásra alkalmas és a pici bele tud kapaszkodni, így nyugodtabban fog aludni
  4. mosható lepedő: mosható, ezért növeli a fészek élettartamát, hiszen nem a feszket kevesebbet kell mosni ezáltal.
  5. fészek átkötő sál: a babafészeket finoman átkötve, olyan érzést kelti a picikbe, minta édesanyja karjaiban lenne és biztonságban érezheti magát, ami megnyugtatja őket

A babfészkekhez készítettünk, lapos, íves párnát és takarót amit azonban ezeket nem csak a fészekben, de a kiságyban is egyaránt lehet használni.

Babafészek csomagjainkat már te is megrendelheted a webshopunkból! Kérünk, hogy olvas el a tájékoztatót is, mert a babád méretétől függ, hogy melyik fészekcsomagot érdemes megrendelned.

Egy megosztás is nagy segítség!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Jelentkezz be, vagy regisztrálj!