Skip to content

Budai Farkasok kézilabda csapat is a gyulai babákat támogatta

Még 2021 év végén kaptunk egy rendkívül kedves megkerest Péter Mónikától, a Budai Farkasok kézilabda csapat képviselőjétől. A felnőtt csapat évzáró meccsén a pici hősök megsegítésére plüss gyűjtést szerveztek. “Nekem 3 lányom (5, 7,10 évesek) van, nem nehéz átéreznem a küldetés fontosságát.” – írta nekünk Mónika.

A 2021. december 15. én 18 órakor kezdődő meccsre Nyilka Ildikó kuratóriumi elnökünk is meghívták, aki lányával, Timivel látogatott el a meccsre. Aki nem tudja, Timi is koraszülöttként érkezett a világra, sajnos ikertestvére távozott az angyalok közé, többek között ezért is indította el Ildikó a Koraszülött Hadműveletet, aminek célja 100.000 koraszülött baba megmentése. E mellé a kezdeményezés mellé áll be a Buda Farkasok kézilabda csapata és azok a gyerekek, akik a meccs végén igazi plüss záport zúdítottak a pályára!

Köszönjük a kedves gesztust és a támogatást a Buda Farkasoknak és persze a gyerekeknek, akik összegyűjtöttek sok-sok plüsst.

Különösen boldogok vagyunk, ha gyerekek vesznek részt jótékonyságban, hiszen megtanulják, milyen jó adni és még a környezetüket is védik vele.

A plüss számunkra komoly értékkel bír, egy jelkép és egyben egy gyógyító eszköz is. Már kutatások is igazolták, hogy a plüssök pozitívan hatnak a gyerekek fejlődésére. 

A Plüss Kommandó webshopjában várakozó plüssök mind sokat jelentettek egykor valakinek, aki ezt nagy-nagy szeretettel adta tovább nekünk azért, hogy segítsen a pici hősökön, azért, hogy védje a környezetét. Ha tőlünk vásárolsz, Te is segítettél egy babának meggyógyulni!

“Neked egy plüss, Másnak egy esély!”

Egy megosztás is nagy segítség!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe