Skip to content

Ez történt a nyáron – plüss licitek 

A nyári hónapokban mi is lelassultunk, az alapítvány támogatói, önkéntesei és szakemberei is szabira mentek, de azért nem álltunk le teljesen. 

Nyáron is folyt az élet, a SOTE Baross utcai pici hősök számára gyűjtöttünk babafészek csomagokra és életmentő Giraffe Shuttle gépre

Több sztár, influencer plüsse talált gazdára, többek között a Liu-testvérek 2 plüsse, Fábián László olimpikon öttusázó és MOB elnök plüsse, Lékai-Kiss Ramóna plüsse. Ezen felül kaptunk más önzetlen felajánlást is a picikért. 

Köszönjük mindenkinek, aki felajánlott, adományozott, licitált, lájkolta és osztotta a posztokat! 

Önzetlen jegy felajánlás Richard Clayderman világhíres zongorista koncertjére

Szabóné Vikinek hálásan köszönjük, hogy megkeresett minket Facebook messengeren és önzetlenül felajánlotta a születésnapjára kapott jegyeket. Ő sajnos nem tudott részt venni Richard Clayderman világhíres zongorista koncertjén Tokajban, azonban szeretett volna segíteni. 


Különösen nagy virtuális ölelést és köszönetet küldünk Vikinek azért, hogy az értékes jegyeket felajánlotta jótékonyságra, a pici hősökért!

Ugyanis a 4 db jegy értéke 56.528 Ft, a VIP parkolóhely ára ezen felül értendő.

Köszönjük továbbá Sándor Zoltánnak, aki elutalta a jegyek teljes árát adományként, mivel maga sajnos nem tudott részt venni a koncerten. A “megmaradt” jegyeket ő felajánlotta, Szalai Zsolt pedig így részt is tudott venni a koncerten. Reméljük, hogy jól érezte magát.

Sztárok plüssei a SOTE Baross utcai pici hősökért

Elkelt a peking Olimpia hivatalos kabala figurája

Köszönjük a különleges felajánlást Fábián Lászlónak, olimpiai bajnok öttusázónak, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkárának. Ez a plüss járt Kínában is, ugyanis a 2018-as PyeongChang Téli Olimpia hivatalos kabala figurája volt.

A plüss figurát Kozmér György, régi kedves támogatónk nyerte meg. A plüss 15.000 forinttal járult hozzá a gyűjtéshez, köszönjük szépen!

Kristos Andrews hollywoodi sztár plüssét a pici Gréta öleli

Köszönjük a licitálást és a cuki fotókat Bettinek, az édesanyának, aki megnyerte Kristos Andrews hollywoodi sztár plüssét és szeretetszalagját.

Nagyon jó helyre került a kis oroszlán, boldogságot okoz, ráadásul egy nemes ügyet is támogat.

Köszönjük a felajánlást is újra Kristosnak, hisz így segítette a SOTE Baross utcai koraszülött osztály pici hőseit!

Lékai -Kiss Ramóna színésznő, műsorvezető

Lékai-Kiss Ramóna, a Barátok közt című sorozat egykori szereplője is felajánlott egy cuki plüsst. Köszönjük neki és köszönjük mindenkinek, aki licitált! 

Az aukciót Mácsai László nyerte meg 88.888 Ft-tal. Hálásan köszönjük, hogy a pici hősöket támogattad!

Bulgakova Anfisa, női szépség tanácsadó, inlfuelncer

Köszönjük szépen Bulgakova Anfisának, hogy a pici babák mellé állt! Plüsse 30.000 forintért kelt el, köszönjük a liciteket mindenkinek!

Liu-fivérek

Köszönjük a felajánlást a gyorskorcsolya olimpiai bajnok testvérpárnak, Liu Shaoangnak és Liu Shaolin Sándornak!

Igazán kedves licitálás folyt a Liu-testvérek 2 plüssére, aminek az lett az eredménye, hogy Fullajtár Noémi és Nagy Gábor, a legmagasabb összeget ajánlók, megosztották a nyereményt. Így 30-30 ezer forintot ajánlottak fel fejenként a plüssökért.

Igazán kedves, köszönjük a picik nevében!

A Liu-testvérek plüssei tehát összesen 60.000 forinttal járultak hozzá a Baross utcai pici hősök életmentő gépéhez!

Köszönjük a sportolóknak, a sztároknak a felajánlást, köszönjük mindenkinek, aki nyáron a picik mellé állt, követte a posztjainkat és adományozott.

Ennek az összefogásnak köszönhető, hogy országosan majdnem minden kórház pici hősei pihe-puha, az idegrendszeri és fizikai fejlődést segítő babafészek csomagban szundikálhat.

Egy megosztás is nagy segítség!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe