Skip to content

Így ajándékoztunk meg 500 gyermeket

Összesen 5 intézmény 350 gyermekének és szerezhettünk örömet 2 nap alatt Mikulás alkalmából.

  1. A fóti Károlyi István Gyermekközpont – 70 gyermek
  2. Vakok Óvodája, Általános Iskolája, Szakiskolája, Készségfejlesztő Iskolája, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménye, Kollégiuma és Gyermekotthona – 80 gyermek
  3. Wesley János Óvoda, Általános Iskola, Szakközépiskola, Szakgimnázium és Gimnázium – 80 gyermek kapott Mikulás-csomagot, ruhát, ajándékokat; köszönjük Császár Adrienn-nek és Gránicz Tamás igazgatónak, hogy lehetőve tették az ajándékok átadását
  4. Wesley János Óvoda, hajléktalan gyermekek reménye. 40 pici gyermek kapott Mikulás-csomagot. Köszönjük Jankó Mónika igazgató asszonynak, hogy lehetővé tette az ajándékok átadását
  5. Wesley Kincsei Általános Iskola és Gimnázium – 80 gyermek kapott Mikulás-csomagot, amiért külön hálával tartozunk a Mikulás központnak; köszönjük továbbá Gazdig Róbertnek, hogy lehetővé tette az ajándékok átadását. 

Külön köszönet jár mentőangyalainknak, Tamási Annamária Anikónak, aki 15 kg szaloncukorral segített és Juhászné Nagy Krisztának, aki vásárolt még 80 gyermeknek Mikulás-csomagot, amit Mikulás központ jóságos munkatársai hihetetlen gyorsasággal becsomagoltak és kiszállítottak az utolsó utáni pillanatban

2019-ben óriási bulit csináltunk a Közszolgálati Egyetemen, gyűjtöttünk sok-sok ajándékot és ezeket Mikulás kommandós  zsákunkba gyűjtve robogtunk partybuszunkkal a hátrányos helyzetű gyermekekhez. Volt is öröm és nevetés! Sajnos 2020-ban a vírus kerékbe törte terveinket, de mi úgy döntöttünk, nem hagyjuk a gyermekeket ajándék nélkül, hiszen számítanak ránk. 

Támogatóink:

MKB Bank

Zoltán László  

Siteri Lajos

a román nemzetiségi önkormányzat, illetve Ella Cristina Onciu képviselő asszony

Kelemenné Fülöp Hajnalka (PartyBusz)

4 You Holding, Jakab Attila (Csontos Szabolcs képviseletében)

Juhászné Nagy Kriszta utolsó pillanatban mentő angyalként megvásárolta és a Mikulás központ utolsó percben ki tudta szállítani a plusz 80 gyermeknek.

Tamási Annamária Anikó 15 kg szaloncukorral segített újra a jóságos angyalunk aki folyamatosan támogat minket. Nagyon sokat köszönhetünk nekik.

Külön köszönjük lelkes Plüss Kommandósaink támogatását, amiből szintén Mikulás-csomagokat vásároltunk.

Köszönjük továbbá Siteri Lajos úrnak, akinek segítségével a gyerekek megkaphattál a mér oly régóta áhított a csocsóasztalt!

Rettentően hálásak vagyunk Zoltán László csapattagunknak is, aki rendületlenül, fáradtságot és pénzt nem kímélve segít évek óta, idén is rengeteg ajándékot (például ruhákat) köszönhetnek neki a gyerekek. Ha mindazt, amit László adományozott az alapítványunkon keresztül a gyermekeknek, boltban kellene megvásárolnunk, 500.000 Ft-nál biztosan többet költenénk el.

A hátrányos helyzetű gyermek megajándékozásának teljes értéke pénzben kifejezve kb. 1 millió Ft.

Rettentően boldogunk vagyunk, mert az összefogással és a nagylelkű támogatásokkal minden gyermeknek tudtunk Mikulás-csomagot vásárolni.

Plusz még 1 örömhír

December 3-án afrikai utazó, romániai nagykövet, Dr. Osváth Pál diplomata úr vadászott és egy óriási vaddisznót lőtt. Éppen úgy, mint tavaly! A vaddisznóból pedig a Marosvasarhelyi Irgalmasok otthonában élő, Böjte Csaba atya 150 gyermeke lakhatott jól. A jótékonysági felajánlásban alapítványunk is kivette a részét, hiszen mi teremtettük meg a kapcsolatot a diplotat és Böjte Csaba között.  

Egy megosztás is nagy segítség!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe