Skip to content

Iskolások gyűjtöttek plüssöket a koraszülött babákért

Mindig hatalmas öröm számunkra, mikor gyermekek jótékonysággal folgalkoznak és még nagyobb boldogság, hogy a koraszülött babák megsegítéséért tesznek, hiszen ezzel ők maguk is tanulnak. “Adni jó, csak úgy, önzetlenül” – mi ebben hiszünk. Most is ez történt Pakson és Budaörsön is. Köszönjük a sok lelkes gyerkőcnek a segítséget!

Plüssgyűjtés Budaörsön

Hihetetlen segítség és összefogás történt ismét, nem győzünk örülni! A budaörsi Bleyer Jakab Német Nemzetiségi Általános Iskola gyermekei plüss gyűjtésbe kezdtek a pici hősökért, a koraszülöttek világnapja alkalmából, ami minden évben november 17-én tartanak meg. 

Meglepetés és boldogság volt részünkről, mikor megkaptuk Todorovics-Putnoki Petra levelét a gyerekek felajánlásáról.

Igazán példa értékű az összefogás és segítség, amit ezek a gyerekek a koraszülöttek felé tanúsítanak. 

Köszönjük a gyűjtést a Bleyer Jakab Német Nemzetiségi Általános Iskola diákjainak!

Gyermek önkéntesek tisztítják a plüssöket 

Egy kedves felajánló 200 darab plüsst adományozott a Plüss Kommandó számára a paksi Plüss ponton, ezt azonban valahol tárolni kell, sőt, meg is kell őket tisztítani. Ebben segített nekünk az Együtt Egymásért Segítő Csoport, aki elhozták és sokáig tárolták a plüssöket.

Köszönjük szépen Szakter Viktoria segítségét, aki helyi kis önkéntesek segítségével kimosták, kitisztították a plüssöket! Köszönjük továbbá annak a kedves családapának, aki felhozta nekünk a Biatorbágyi raktárunkba a plüssöket.

A képen Szakter Evelin, Sundeac Jázmin és Sundeac Noel látható, akik segédkeztek a válogatásban.

Plüssök már a Jótékonysági webshopunkban

Minden plüss, ami a jótékonysági webshopunkba kerül, sokat jelentett valakinek valamikor és sok gondoskodó, jóakaró gyermek és édesanya, édesapa gyűjtögette őket jó szándékkal, akik nagy szeretettel adják tovább. A Plüss Kommandó plüssei tehát a segítést is szimbolizálják, hiszen minden egyes kis macit, nyuszit és egyéb figurát jótékonysági felajánlás során kaptunk. 

Plüsseinkben ott van a szeretet és az emberi jóság.

Ha Te is szeretnéd támogatni a pici hősöket, lepj meg valakit egy cuki plüssel, amit jótékonyság webshopunkban vásárolhatsz meg! 

Egy megosztás is nagy segítség!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe