Skip to content

Iskolások gyűjtöttek plüssöket a koraszülött babákért

Mindig hatalmas öröm számunkra, mikor gyermekek jótékonysággal folgalkoznak és még nagyobb boldogság, hogy a koraszülött babák megsegítéséért tesznek, hiszen ezzel ők maguk is tanulnak. “Adni jó, csak úgy, önzetlenül” – mi ebben hiszünk. Most is ez történt Pakson és Budaörsön is. Köszönjük a sok lelkes gyerkőcnek a segítséget!

Plüssgyűjtés Budaörsön

Hihetetlen segítség és összefogás történt ismét, nem győzünk örülni! A budaörsi Bleyer Jakab Német Nemzetiségi Általános Iskola gyermekei plüss gyűjtésbe kezdtek a pici hősökért, a koraszülöttek világnapja alkalmából, ami minden évben november 17-én tartanak meg. 

Meglepetés és boldogság volt részünkről, mikor megkaptuk Todorovics-Putnoki Petra levelét a gyerekek felajánlásáról.

Igazán példa értékű az összefogás és segítség, amit ezek a gyerekek a koraszülöttek felé tanúsítanak. 

Köszönjük a gyűjtést a Bleyer Jakab Német Nemzetiségi Általános Iskola diákjainak!

Gyermek önkéntesek tisztítják a plüssöket 

Egy kedves felajánló 200 darab plüsst adományozott a Plüss Kommandó számára a paksi Plüss ponton, ezt azonban valahol tárolni kell, sőt, meg is kell őket tisztítani. Ebben segített nekünk az Együtt Egymásért Segítő Csoport, aki elhozták és sokáig tárolták a plüssöket.

Köszönjük szépen Szakter Viktoria segítségét, aki helyi kis önkéntesek segítségével kimosták, kitisztították a plüssöket! Köszönjük továbbá annak a kedves családapának, aki felhozta nekünk a Biatorbágyi raktárunkba a plüssöket.

A képen Szakter Evelin, Sundeac Jázmin és Sundeac Noel látható, akik segédkeztek a válogatásban.

Plüssök már a Jótékonysági webshopunkban

Minden plüss, ami a jótékonysági webshopunkba kerül, sokat jelentett valakinek valamikor és sok gondoskodó, jóakaró gyermek és édesanya, édesapa gyűjtögette őket jó szándékkal, akik nagy szeretettel adják tovább. A Plüss Kommandó plüssei tehát a segítést is szimbolizálják, hiszen minden egyes kis macit, nyuszit és egyéb figurát jótékonysági felajánlás során kaptunk. 

Plüsseinkben ott van a szeretet és az emberi jóság.

Ha Te is szeretnéd támogatni a pici hősöket, lepj meg valakit egy cuki plüssel, amit jótékonyság webshopunkban vásárolhatsz meg! 

Egy megosztás is nagy segítség!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Jelentkezz be, vagy regisztrálj!