Skip to content

Jótékonysági Padbol torna a miskolci pici hősökért

November 13-án szombaton Győrben, 14-én pedig Budapesten JÓTÉKONYSÁGI PADBOL tornával támogatta a Padbol Hungary és Padbol Győr a miskolci pici hősöket! Köszönjük a felajánlást és a támogatást!

A Padbol egy új csapatsport, amit 2008-ban a futball, a squash, a röplabda és a tenisz elemeinek ötvözésével hoztak létre Argentínában.

A Padbol Győr a jótékonysági torna bevételét felajánlotta a Plüss Kommandónak, köszönjük Nekik!

Összesen 165.000 Ft gyűlt össze, ami a Giraffe Shuttle gép megvásárlására tudunk fordítani.

Ilyen volt a padbol kupa

Rengeteg sportoló állt mellénk és csatlakozott gyűjtéshez, állt a picik mellé, többek között Majka énekes, rapper és sok válogatott focista. Szerencsére sokan vettek részt a padbol kupán, sok-sok közös fotót készítettünk és jókat játszottunk, beszélgettünk.

A futball játékosok sok gyereknek okoztak örömet egy közös labdázással, akik megismerhették ezt az új és érdekes csapatsportot.

Külön gratulálunk a torna győztesének, Bajor Gábor és Pál Zoltán párosának, akik egy izgalmas küzdelemben utasították maguk mögé Tóth Attila és Tordai Balázs duóját.

A profi fotókat köszönjük Dobos Beátának, Tarjáni Stellának és a Purecome-nak!

Hédervári Sportegyesület is gyűjtött

A Hédervári Sportegyesület kis focistái gyűjtöttek sok szép plüsst azért, hogy ők is támogasság a miskolci babákat! Köszönjük nekik

Egy megosztás is nagy segítség!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Jelentkezz be, vagy regisztrálj!