Skip to content

Jótékonysági Padbol torna a miskolci pici hősökért

November 13-án szombaton Győrben, 14-én pedig Budapesten JÓTÉKONYSÁGI PADBOL tornával támogatta a Padbol Hungary és Padbol Győr a miskolci pici hősöket! Köszönjük a felajánlást és a támogatást!

A Padbol egy új csapatsport, amit 2008-ban a futball, a squash, a röplabda és a tenisz elemeinek ötvözésével hoztak létre Argentínában.

A Padbol Győr a jótékonysági torna bevételét felajánlotta a Plüss Kommandónak, köszönjük Nekik!

Összesen 165.000 Ft gyűlt össze, ami a Giraffe Shuttle gép megvásárlására tudunk fordítani.

Ilyen volt a padbol kupa

Rengeteg sportoló állt mellénk és csatlakozott gyűjtéshez, állt a picik mellé, többek között Majka énekes, rapper és sok válogatott focista. Szerencsére sokan vettek részt a padbol kupán, sok-sok közös fotót készítettünk és jókat játszottunk, beszélgettünk.

A futball játékosok sok gyereknek okoztak örömet egy közös labdázással, akik megismerhették ezt az új és érdekes csapatsportot.

Külön gratulálunk a torna győztesének, Bajor Gábor és Pál Zoltán párosának, akik egy izgalmas küzdelemben utasították maguk mögé Tóth Attila és Tordai Balázs duóját.

A profi fotókat köszönjük Dobos Beátának, Tarjáni Stellának és a Purecome-nak!

Hédervári Sportegyesület is gyűjtött

A Hédervári Sportegyesület kis focistái gyűjtöttek sok szép plüsst azért, hogy ők is támogasság a miskolci babákat! Köszönjük nekik

Egy megosztás is nagy segítség!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe