Skip to content

Kaposváron úszó-sportoló figurával díszített babafészek csomagokat adományoztunk Verrasztó Evelyn és közösségünk támogatásával

2021. november 25-én a kaposvári Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház számára is átadtunk gyógyulást segítő babafészek csomagokat, szoptató párnákat, lumbál kendőket! Az eseményen részt vett Verrasztó Evelyn, az Alapítványunk koraszülött védnöke és egyben támogatónk, illetve Szita Károly, Kaposvár polgármestere is.

Koraszülött gyermekből egészséges felnőtt

A klinika részére saját tervezésű (tehát máshol nem kapható) sport, úszó figura mintás anyagból gyártott okos babafészek csomagokat adtunk át, amik nemcsak praktikusak, hanem az anyag minta azt szimbolizálja, hogy van “Remény “. Ez egy érzelmi hatása családoknak, ápolóknak, megtekintőknek, ami a pici hősnek és az édesanyáknak, édesapáknak is reményt ad. 

Azt szeretnénk, ha a Kaposi Mór Oktató Kórházban szülő édesanyákra ez a minta ösztönző, motiváló hatást gyakorolna és azt éreznénk, hogy az ő gyermekük is boldog, egészséges felnőtté cseperedhet.

Köszönjük a támogatást Verrasztó Evelynnek és Gyúró Mónikának

Verrasztó Evelyn úszóbajnok és olimpikon (aki maga és koraszülött volt), illetve édesanyja, Gyúró Mónika közel 500.000 forinttal támogatta a gyűjtést. Ezt már nem először tették, ezért hálásan köszönjük Nekik a segítséget, hogy már több mint 1 éve a pici hősök mellett állnak. 

Szita Károly polgármester úr is jelen volt

Szita Károly, Kaposvár polgármestere is megtisztelt minket a jelenlétével és mondott pár kedves gondolatot is:

“Mi úgy gondoljuk, hogy egy gyermek születése az nem csupán a szülőknek ajándék, hanem a kaposváriak közösségének is. Minden városunkban születendő gyermeket megünneplünk: egy esztendőben legalább négy alkalommal találkozhatok a szülőkkel az Életfa ünnepségen, ahol köszönetet mondhatok nekik azért, hogy megajándékoztak minket a gyermekkel.”

Dr. Héra Eszter, a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház ápolási igazgatója is köszönetet mondott a Plüss Kommandónak, s kiemelte, hogy “arra törekszenek, hogy a város mellett maga a szülészeti osztály is családbarát, bababarát legyen, és ehhez nagyon passzolnak az adományok.”

Az eseményről készült kisfilmet erre a linkre kattintva nézheted meg.

Köszönjük a sok-sok kávé árát!

Ismét több 100 jóságos adományból sikerült összegyűjteni a szükséges összeget és átadhadtuk adományunkat közel 1.900.000 forint értékben. Hálásan köszönjük mindenkinek, aki akár csak 1 kávé árával is támogatta a kaposvári pici hősöket!

“Kaposvár is sikerült. Nektek, csapatunknak, Dr. Nádor Csabának és a nagy összefogásnak, köszönhetően!

A PiCi hősök megkapták az orvosok, nővérek szakmai tanácsai alapján, illetve Nagy Lívia nemzetközileg is elismert szakember segítségével, általunk tervezett speciális innovatív babafészek csomagokat, amik a picik fizikai és idegrendszeri fejlődését segítik, és  anyaméhre, az anyai érintésre emlékeztetjük őket. Természetesen a bőr-bőr kontaktus is életmentően fontos.”  – – Nyilka Ildikó, kuratóriumi elnök

Köszönjük a Happys támogatását

A Happys, a Boldog család már kezdetektől fogva csak nekünk gyártanak és támogatnak is minket. Köszönjük Boldog Róbertnek, hogy ez alkalommal saját autójával vitte le térítésmentesen a babafészek csomagokat Kaposvárra és köszönjük, hogy minden egyes átadásra eljön velünk és segít mindenben, amiben csak lehetséges. Köszönjük aranykezű Boldog Katának, aki a boldogságot varrja bele a babafészkekbe, a boldog babákért. 

Köszönjük Nyilka Ildikónak munkáját

Nyilka Ildikó kuratóriumi elnökünk szervezi minden egyes alkalommal az átadásokat, az adománygyűjtéseket, a háttérben ő mozgatja a szálakat, hihetetlenül kitartó vezető! A Plüss Kommandó nélküle sosem ért volna el ilyen eredményeket, köszönjük neki, hogy idejét, pénzét nem sajnálva dolgozik a pici hősökért! Aki nem tudná, Ildikó is érintett anya, fiú gyermekét elveszítette, lánya Timi szerencsére egészséges és boldog felnőtté cseperedett. Ez az, ami őt motiválja, hiszen pontosan tudja, mit érez egy a koraszülött picik édesanyja.

Köszönjük a fotókat Herman Adriánnak

Köszönjük szépen Herman Adrián fotósnak, aki jótékonyságból szebbnél szebb fotókat készített az átadás alkalmával!

Ha szeretnétek szépséges (ünnepi,karácsonyi) fotókat a családotokról, gyermekeitekről, esetleg újszülött babátokról, keressétek Herman Adriánt a Facebookon (Noxi Fotó), vagy telefonon! Elérhetősége: +36-70-629-8332.

Már 37 millió felett járunk

Már közel 37.000.000 Ft értékben adományoztunk babafészek csomagokat és egyéb gyógyító textileket országosan, köszönhetően a sok önzetlen felajánlásnak, utalásnak paypalon és webshop vásárlásoknak.

Így tudsz támogatni

Szeretnél Te is hozzájárulni a még hátralévő koraszülött osztályokon fekvő pici hősök megsegítéséhez? Ezt megteheted utalással, PayPalon is adományozhatsz, vásárolhatsz jótékonysági webshopunkból vagy licitálhatsz plüssökre, ajándéktárgyakra a Facebook oldalunkon!

Utalási lehetőség

Név: Alapítvány az Alapítványokért

Számlaszám: 11713036-21451047 (OTP Bank)

Közlemény: Gyula Giraffe Shuttle

Külföldről való utaláshoz:

IBan: HU61117130362145104700000000

Swift: OTPVHUHB

Paypal:

https://www.paypal.com/donate/?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=MY2XFCLWELEHL&source=url

Egy megosztás is nagy segítség!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe