Skip to content

Két nap, két kórház: Sopronban és Győrben és adományoztunk babafészek csomagokat egyenként 1,65 millió Ft értékben

Június 29-én a győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházban, június 30-án pedig a Soproni Erzsébet Oktató Kórház és Rehabilitációs Intézetben adtuk át saját tervezésű babafészek csomagjainkat.

2020 május óta összesen 23 kórháznak adományoztunk koraszülött csomagokat mintegy 27.400.000 forint értékben. És mindezt alig több, mint 12 hónap alatt sikerült elérni.

Szinte kimondani is hihetetlen, hogy megcsináltuk, hogy sikerült, a Ti segítségetekkel! Köszönjük mindenkinek, aki csak egy kávé árával hozzájárult, hogy a pici hősöknek adományozhassunk puha babafészekeket, plüss ölelő kezeket, melyeksegítik a babák fizikai és idegrendszeri fejlődését. 

Az első 10 kórház számára “még csak” 1.017.000 forint értékben adományoztunk, a csomagokat azóta folyamatosan bővítjük. A győri és soproni kórház koraszülött osztály már több mint 1.650.000 forint értékű adományban részesül.

Új termékünk a hungarikum kalocsai mintás babafészek, 4 méretre állítható okos babafészek, a speciális tépőzárral ellátott babafészek, ami tartja a lélegeztető gép csövecskéit és a szoptatós párna, ami a nyugodt, kiegyensúlyozott etetést segíti. A kezdeti csomagot bővítettük még speciális szemvédőkkel, amik nyugodt alvást biztosítanak a piciknek.

Köszönjük Nektek, hogy segítettetek, licitáltatok a sztárok plüsseire és utaltatok, paypalon küldtetek jóságos adományt! Mindannyian igazi hősök vagytok!

Köszönjük továbbá a Magyar Építő Zrt.-nek, hogy 500.000 forinttal támogatta a győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház pici hőseit!

Egy megosztás is nagy segítség!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe