Skip to content

Kiskunhalason is sikerült átadni babafészek csomagokat 1.890.000 Ft értékben

A Kiskunhalasi Semmelweis Kórház a Szegedi Tudományegyetem Oktató Kórháza kora- és újszülött osztályának 2022. június 8-án adtuk át a fizikai és idegrendszeri fejlődést segítő babafészek csomagokat.

Országosan a 31. kórházban adtunk át fizikai és idegrendszeri fejlődést segítő babafészek csomagokat.

Óriási összefogásnak köszönhetően immár 31. alkalommal sikerült összegyűjteni azt az összeget, amiből legyárthattuk és átadhattuk a pici babák fejlődését segítő babafészek csomagokat, szoptatós párnákat, inkubátor takarókat, CPAP és ultrahangozáshoz használható sapkákat. 

Az adomány értéke 1.890.440 Ft.

Dr. Szepesvári Szabolcs főigazgató is megköszönte az adományt

A kedves szavakat köszönjük Dr. Szepesvári Szabolcs főigazgatónak, aki elmondta, hogy

“ezek a stabilitást és az anyai közelség érzetét biztosító termékek nagyon jó szolgálatot tesznek majd a kora-és újszülött osztályon.”

Így támogattátok a pici hősöket

Rengetegen utaltátok el egy kávé árát, sokan küldtetek jóságos adományt PayPalon keresztül, de jótékonysági webshopunkból is vásároltatok plüsst, babafészket, pólót, sapkát.

2021-ben pedig közel 1.000.000 Ft érkezett az adó 1% felajánlásokból. Köszönjük Neked, ha idén a pici hősök ügyét segítetted saját adó 1%-oddal!

És végül köszönjük Boldog Róbert gyártónknak, hogy immár 31. alkalommal áldozta szabadidejét arra, hogy segítsen lebonyolítani az átadást. A Boldog család pedig nem csak gyártónk, hanem támogatónk is! Robi a kezdetektől mellettünk áll, időre gyárt és az utóbbi időszakban saját autójával vitte le a babafészek csomagokat is a kórházakba.

Köszönjük fotósainknak is, hogy segítették munkánk és gyönyörű képeket készítettek!

Egy megosztás is nagy segítség!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe