Skip to content

Köszönjük Anikó, Te vagy a pici hősök egyik Angyala

Van olyan, ha az ember szívét és lelkét majd szétfeszíti a szeretet, hála, az öröm. Van olyan, hogy csak némán állunk, mert olyan mély érzések kavarognak bennünk, hogy nem találjuk a megfelelő szavakat. 

Most pontosan ilyen nehéz helyzetben vagyunk, hiszen egy olyan embernek szeretnénk köszönetet mondani, aki a kezdetektől támogatja a Plüss Kommandót és rajtunk keresztül a pici hősöket. Tamási Anikó Annamária pénzzével, kedves szavaival, a rendezvényeken való résztévtellel mindent, de mindent megtett, és ha lehet, még többet. Anikó a mi angyalunk és jótevőnk. 

Kedves Anikó, köszönjük, hogy vagy Nekünk!

A kezdet kezdetén veled indultak az első babafészek gyártások 2020 tavaszán, a covid kellős közepén.

Licitáltál a sztárok plüsseire a Facebook oldalunkon.

Ha rendezvény volt, ha hívtalak, mindig jöttél és segítettél. Ajándékot, mosolyt és szeretet hoztál. 

Mikor bajban voltunk, mikor kevés pénzünk volt, mindig segítettél. Még ki sem ejtettem a számon, hogy milyen jó lenne,ha … és Te jöttél és megoldottad. Mikor még hiányzott x ezer, x százezer forint a kasszánkból, hogy Mikuláskor megajándékozhassuk a hátrányos helyzetű gyermekeket, de készséggel besegítettél. Hány, de hány iskolás gyermeknek szereztél örömet, és még több korán érkezett pici hős szundikálhat boldogan, mosolyogva a babafészkek biztonságágában, a plüss ölelő kezek “karjaiban”.

Legutóbb is Neked köszönhetjük, hogy a babafészekekről ki tudtuk nyomtatni a több 1000 prospektust, s az így megspórolt összeget további adományokra tudjuk fordítani.

Amit értünk teszel, az hihetetlen. Eddig közel 2 millió Ft értékben támogattál és nemcsak pénzzel, hanem lelkiekben is. 

“Mostani helyzetben még fontosabb, hogy segítünk egymásnak, aki teheti tegye meg nagyon jó érzés én már csak tudom közel 20 éve segítek rászoruló gyereken. Ma igazán jól jött ez a töltődés a szívemnek.
Kapni jó, de ADNI még jobb” – Anikó

Anikó, igazi csapattag vagy, aki mindig velünk vagy szívben és lélekben is.

Csak így tudtuk elérni ezt a célt és a kitartásodnak köszönhetően már 20 kórház pici hőseinek tudunk átadni babafészek csomagokat az országban. 

Az ötlet kevés lenne, ha tettek nélkül hagynánk, akkor csak simán egy ötlet maradna.

Köszönjük Anikó

Veled együtt sikerült, mert Te mindig tettekkel segítettél. 

Egy megosztás is nagy segítség!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe