Skip to content

Leon a pici hős és a székesfehérvári csoda

Nehéz szavakat találni arra, ami alig egy hete történt. Még most sem hisszük el, hogy mire képes a közösség ereje, az összefogás. Március 4-én kikerült egy poszt a Plüss Kommandó Facebook oldalára. És ami utána jött, az egyszerre megható és eufórikus érzés.

Úgy küldtétek az utalásokat, a támogatásokat, hogy csak úgy záporoztak az sms-ek a banktól. Szinte másodpercenként csippant a telefon. Ezt-nem-hisszük-el.

Gyakorlatilag napokon keresztül érkeztek a felajánlások, adományok a székesfehérvári pici hősökért. 4 nap leforgása alatt több mint 400 önzetlen, segíteni vágyó ember utalta el hol 2-3 kávé árát, és sok 100 kávé árát ❤️ Összesen kb. 2,4 millió Ft gyűlt össze.

És még mindig nincs vége, több mint 10 nappal a poszt után minden nap érkezik újabb felajánlás, adomány.

Mi már sok jóságot és segíteni akarást, önzetlenséget, törődést és szeretetet láttunk, tapasztaltunk azóta, hogy működik a Plüss Kommandó. Érkeztek már váratlan felajánlások, olyan utalások cégek és magánemberek részéről, amire nem számítottunk. Azonban erre a csodára legmerészebb álmainkban sem gondoltunk. Csodák pedig léteznek, mert ti magatok vagytok a csoda!

Nektek köszönhetően elindult a gyártás, a boldog babafészkek gyártása ❤️ 

Leon, a pici hős

A gyűjtés pici hőse pedig Leon, Tóth Kitti kisfia, aki szintén túl korán érkezett meg a nagy világba. Ő az összes többi pöttöm emberke hőse, hiszen az ő fényképe volt az a bizonyos kép, ami belekerült az említett Facebook posztba és aminek köszönhetően a székesfehérvári koraszülött intenzív osztály számára is átadhatjuk a gyógyulást, fejlődést segítő koraszülött babafészek csomagjainkat. A fészkekbe a Boldog családdal, a Happys Babaruházat családi vállalkozással szőjük bele a boldogságot, a boldog babákért. 

“Mert minden nap ünnep egy baba születése” 

Kis blogunkkal szeretnénk kifejezni hálánkat Tóth Kittinek és örömünket, hogy Leon segíthetett sok-sok korán érkezett kisbabának! Gyönyörű és szerető édesanyja vagy a kis hős Leonnak, kívánunk Neked és a kisfiadnak örömöt, egészséget és boldogságot!

Tóth Kitti, Alapítványunk támogatója és a pici hős, Leon édesanyja – köszönjük neki a támogatást!

Egy megosztás is nagy segítség!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe