Skip to content

Üzenj pocaklakódnak Valentin nap alkalmából, és nyerj otthoni babafészek csomagot!

Közeleg a szerelmesek napja, és hát létezik elsöprőbb, lángolóbb érzés, mint a szülő és gyermeke közötti szeretet?

Mi, a Plüss Kommandó pontosan tudjuk, hogy nem. Ezért (is) hívtuk életre a Koraszülött Hadműveletet, és most ezért szeretnénk megmozgatni az egész országot, minden régi, újdonsült és jövendőbeli anyukát és apukát Valentin napon.

Levelek a pocaklakóknak

Különleges blogunkban lehetőséget biztosítunk minden jelenlegi és jövendőbeli szülőnek, hogy üzenjen már megszületett vagy a jövőben születendő gyermekének. Miért fontos ez? Idézet legelső blogunkból:

Tudományos kutatások is alátámasztják, hogy a méhen belüli élmények meghatározóak a baba számára, meghatározzák testi-lelki fejlődését és nagymértékben hozzájárulnak a személyiség fejlődéséhez. Dr. Bruce Lipton amerikai biológus és epigenetikus szerint már a várandóság 2. felétől egészen 6 – 7 éves korig a magzat/gyermek mindent „letölt”, ami körülötte zajlik, olyan, mint egy videó-felvevő. Ezeket az információkat, hangokat, képeket, eseményeket letölti a tudatalattijába.

Miért fontos beszélgetni a pocaklakóval?

Valentin napi nyereményjáték – nyerj Plüss Kommandós otthoni babafészek csomagot egyetlen levéllel

Szeretnénk, ha idén Valentin napon gyermekednek üzennél – mindegy, hogy éppen a pocakban van, már megszületett, kicsi vagy nagy, még csak tervezed, vagy a távoli jövőben szeretnél valamikor édesanya lenni. Fontos, hogy már most tudja a kicsi lélek, hogy mennyire szereted, és ezt el is mondd neki – idén Valentin napon egy levél formájában.

Írj egy levelet a pocaklakódnak, és nyerj saját vagy egy szeretted babájának számára igazi Plüss Kommandós otthoni babafészek csomagot! Mindössze annyi a feladatod, hogy az info@plusskommando.hu címre elküldd a leveled 2021. február 14. éjfélig. Mi a leveledet megosztjuk weboldalunkon, majd annak a linkje kikerül Facebook oldalunkra, ahol like-kal szavazhat bárki a kedvenc levelére. A 2021. február 21-ig legtöbb kedvelést kapott levél írója fogja megnyerni a babafészek csomagot.

Készen állsz? Levélírásra fel!

Egy megosztás is nagy segítség!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe