Skip to content

Üzenj pocaklakódnak Valentin nap alkalmából, és nyerj otthoni babafészek csomagot!

Közeleg a szerelmesek napja, és hát létezik elsöprőbb, lángolóbb érzés, mint a szülő és gyermeke közötti szeretet?

Mi, a Plüss Kommandó pontosan tudjuk, hogy nem. Ezért (is) hívtuk életre a Koraszülött Hadműveletet, és most ezért szeretnénk megmozgatni az egész országot, minden régi, újdonsült és jövendőbeli anyukát és apukát Valentin napon.

Levelek a pocaklakóknak

Különleges blogunkban lehetőséget biztosítunk minden jelenlegi és jövendőbeli szülőnek, hogy üzenjen már megszületett vagy a jövőben születendő gyermekének. Miért fontos ez? Idézet legelső blogunkból:

Tudományos kutatások is alátámasztják, hogy a méhen belüli élmények meghatározóak a baba számára, meghatározzák testi-lelki fejlődését és nagymértékben hozzájárulnak a személyiség fejlődéséhez. Dr. Bruce Lipton amerikai biológus és epigenetikus szerint már a várandóság 2. felétől egészen 6 – 7 éves korig a magzat/gyermek mindent „letölt”, ami körülötte zajlik, olyan, mint egy videó-felvevő. Ezeket az információkat, hangokat, képeket, eseményeket letölti a tudatalattijába.

Miért fontos beszélgetni a pocaklakóval?

Valentin napi nyereményjáték – nyerj Plüss Kommandós otthoni babafészek csomagot egyetlen levéllel

Szeretnénk, ha idén Valentin napon gyermekednek üzennél – mindegy, hogy éppen a pocakban van, már megszületett, kicsi vagy nagy, még csak tervezed, vagy a távoli jövőben szeretnél valamikor édesanya lenni. Fontos, hogy már most tudja a kicsi lélek, hogy mennyire szereted, és ezt el is mondd neki – idén Valentin napon egy levél formájában.

Írj egy levelet a pocaklakódnak, és nyerj saját vagy egy szeretted babájának számára igazi Plüss Kommandós otthoni babafészek csomagot! Mindössze annyi a feladatod, hogy az info@plusskommando.hu címre elküldd a leveled 2021. február 14. éjfélig. Mi a leveledet megosztjuk weboldalunkon, majd annak a linkje kikerül Facebook oldalunkra, ahol like-kal szavazhat bárki a kedvenc levelére. A 2021. február 21-ig legtöbb kedvelést kapott levél írója fogja megnyerni a babafészek csomagot.

Készen állsz? Levélírásra fel!

Egy megosztás is nagy segítség!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Jelentkezz be, vagy regisztrálj!