Skip to content

WonderWomanek a zalaegerszegi picikért

Indul a gyűjtés a zalaegerszegi koraszülött osztály pici hőseinek, amit a nagykanizsai székhelyű Szeretetszalag Mozgalom támogat. Adományodért cserébe mi küldünk Neked egy WonderWoman feliratú selyem karszalagot, amire még az általad megadott név is felkerül.

Nőnapi meglepetés

Ma, március 8-án, nőnapon indítjuk az újfajta adományozási formát.

Hiszen ma ünnepeljük a hölgyeket, lányokat, asszonyokat és nagymamákat, minden nőt, mert kitartóak, mert összetartják a családot, nevelik a picinyeiket, mert irányítják a napi dolgokat, legyőzik a covid által rájuk rótt feladatokat is, sokan vezetik a saját üzletüket vagy helytállnak a munkahelyükön. A nők a vállukon elviszik az egész világot. Erősek, kitartóak, szeretetreméltóak.

Éppen ezért minden nő született WonderWoman, de nem csak ez az egy nap szól róluk! Az év 365 napján van lehetőség arra, hogy meglepd magadat vagy nő ismerősödet egy WonderWoman selyem karszalaggal. Az ebből befolyó összeget most a zalaegerszegi pici hősöknek dedikáljuk. A szalagokat a Szeretetszalag Mozgalom biztosítja. 

A karszalagra bármilyen általad választott keresztnév felkerülhet: a szeretett anya, lány, barátnő, feleség, nagymama neve.

Az újfajta adományozási lehetőséget keresd a weboldalunkon a fenti linkek valamelyikére kattintva.

Köszönjük a segítséget a Szeretetszalag Mozgalomnak, akik már régóta támogatnak minket, és most is mellénk álltak! 

A WonderWoman selyem karszalagot azonban nem csak nőnap alkalmából ajándékozzuk adományod mellé, hanem a későbbiekben is, mivel bármilyen alkalomra szuper ajándék!

 “Mert minden Nő WonderWoman”❤️

Egy megosztás is nagy segítség!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe