Skip to content

Zenével támogatták a pici hősöket

Egyetlen hétvégén 2 zenei rendezvényt is tartottak a pici hősök megsegítéséért! December 18-án este a Symbol Budapestben Karácsonyi Jótékonysági Retro buliban gyűjtöttünk, Pápán pedig egy templomi koncert keretein belül folyt a gyűjtés.

Symbol Budapest retro buli a gyulai picikért

Igazi fergeteges retro bulin tomboltunk a Symbol Budapestben, ahol DJ Dominique keverte a a jobbnál jobb slágereket. 

Fellépett Király Linda Amerikában is ismert énekesnő, Miss Bee (Bestiák), latin hangulatot hozott Csordás Tibi az egykori Fiesta zenekar frontembere, énekelt LL. Junior és Betty Love is. A buli este 9-től egészen reggel 4-ig tartott, a Plüss Kommandó csapata, a barátok és persze a vendégek is hatalmas elánnak ropták, fantasztikus évzáró buli volt.

Köszönjük mindenkinek, aki eljött, bulizott, támogatott!

Jótékonysági koncert Pápán

Hálásan köszönjük Kozma-Páll Erzsébet zongoraművésznek és vendégeinek ezt a szívmelengető gesztust, a szép szavakat és persze az adományokat! Erzsébet még múlt héten keresett meg bennünket a felajánlással, aminek szívből örültünk. Boldogan fogadjuk az igazi, szívből jövő felajánlásokat, mint egy a koncert.

A jótékonysági koncertet Pápán a Szent József templomban tartották meg december 21-én. Az eseményről a Pápa Városi Televízió készített kisfilmet, ezt a linkre kattintva nézhetitek meg, egy rövid cikk és a videó Pápa és Vidéke weboldalon is elérhető.

Erzsébet nemcsak megeszervezte az eseményt, de zongorán kísérte az énekeseket. A jótékonysági koncerten elléptek Eisenbeck Ágota művésztanár, Bégány csenge, Német-Nagy Viktória, Szabó Alexa Dorottya és Lakner Norbert.

Köszönjük még egyszer minden zenésznek, énekesnek, támogatónak és persze a résztvevőknek, hogy a pici hősöknek gyűjtöttek, kösznjük a törődést, a szeretetet és az öntetlenséget! Reméljük, hogy a jövőben még több csodaszép hang szól majd azokért, akik a legfontosabbak.

Hajrá Picik!

Egy megosztás is nagy segítség!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Jelentkezz be, vagy regisztrálj!