Skip to content

Zenével támogatták a pici hősöket

Egyetlen hétvégén 2 zenei rendezvényt is tartottak a pici hősök megsegítéséért! December 18-án este a Symbol Budapestben Karácsonyi Jótékonysági Retro buliban gyűjtöttünk, Pápán pedig egy templomi koncert keretein belül folyt a gyűjtés.

Symbol Budapest retro buli a gyulai picikért

Igazi fergeteges retro bulin tomboltunk a Symbol Budapestben, ahol DJ Dominique keverte a a jobbnál jobb slágereket. 

Fellépett Király Linda Amerikában is ismert énekesnő, Miss Bee (Bestiák), latin hangulatot hozott Csordás Tibi az egykori Fiesta zenekar frontembere, énekelt LL. Junior és Betty Love is. A buli este 9-től egészen reggel 4-ig tartott, a Plüss Kommandó csapata, a barátok és persze a vendégek is hatalmas elánnak ropták, fantasztikus évzáró buli volt.

Köszönjük mindenkinek, aki eljött, bulizott, támogatott!

Jótékonysági koncert Pápán

Hálásan köszönjük Kozma-Páll Erzsébet zongoraművésznek és vendégeinek ezt a szívmelengető gesztust, a szép szavakat és persze az adományokat! Erzsébet még múlt héten keresett meg bennünket a felajánlással, aminek szívből örültünk. Boldogan fogadjuk az igazi, szívből jövő felajánlásokat, mint egy a koncert.

A jótékonysági koncertet Pápán a Szent József templomban tartották meg december 21-én. Az eseményről a Pápa Városi Televízió készített kisfilmet, ezt a linkre kattintva nézhetitek meg, egy rövid cikk és a videó Pápa és Vidéke weboldalon is elérhető.

Erzsébet nemcsak megeszervezte az eseményt, de zongorán kísérte az énekeseket. A jótékonysági koncerten elléptek Eisenbeck Ágota művésztanár, Bégány csenge, Német-Nagy Viktória, Szabó Alexa Dorottya és Lakner Norbert.

Köszönjük még egyszer minden zenésznek, énekesnek, támogatónak és persze a résztvevőknek, hogy a pici hősöknek gyűjtöttek, kösznjük a törődést, a szeretetet és az öntetlenséget! Reméljük, hogy a jövőben még több csodaszép hang szól majd azokért, akik a legfontosabbak.

Hajrá Picik!

Egy megosztás is nagy segítség!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe