Legyél Te is Kommandós!

Mindenki másért Plüss kommandós. Van, aki azért, mert imádja a gyerekeket és a pörgős programokat. Van, aki egyszerűen csak szeret segíteni, miközben egy szuper közösséghez tartozik. És van, aki kifejezetten a társaságért, mert miközben együtt vagyunk, jót teszünk és  jól érezzük magunkat. (Egy-egy roadshow feszített tempójú, de minden pillanata megéri a sok nevetés, az öröm és a hangulat miatt.) 

De a legtöbben azok vagyunk, akik azért szeretnénk Plüss Kommandósok lenni, mert szeretjük a gyerekek arcán az önfeledt mosolyt, boldogságot látni, amikor valami apróságot, ajándékot, segítséget, életmentő eszközt vagy élményt viszünk nekik. Mikor akcióba lendülünk, az örömteli mosoly és a boldogság könnycseppjei egymás után tör elő belőlünk.

Nem véletlen, hogy itt vagy, és ezeket a sorokat olvasod. Pontosan tudod, hogy köztünk van a helyed.

Hiányzol a csapatunkból, és biztosak vagyunk abban, hogy szuper kommandós válna belőled.

Jelentkezz most és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Ezt adjuk cserébe, ha csatlakozol hozzánk

Szeretnénk neked valamit adni azért, mert segítesz nekünk. Ezért, ha beállsz közénk „harcolni” a gyermekek egészségéért és öröméért, akkor a munkádért cserébe a következőket adjuk:

  • jókedvet, sok nevetést, garantált örömöt (de olyat, amit még sehol nem tapasztaltál, mert vannak szuper vicces kommandósaink is, mint például Hamvai PG – hiszen nem lehetsz a nap 24 órájában ügyvezető igazgató)
  • kalandokat (mert kommandósként minden segítő napod egy kaland)
  • Plüss Kommandós egyenruhát (sapka, póló, és hasonlók), amit egy-egy rendezvényen a szűkös keretek miatt bár csak kölcsönbe tudunk adni, de ha szeretnéd, extra kedvezményesen megvásárolhatod itt csomagban
  • örökös árengedményt a webshopba (attól fogva, hogy csatlakozol hozzánk, mindig 10%-kal olcsóbban vásárolhatsz)
  • élményt és megismerést (amit magadba szívsz, és évekkel később is jó lesz visszaemlékezni)
  • barátságot, és akár szerelmet is (bizony, ilyen is történt már velünk)
  • de adunk még valamit, a legritkább kincset: a flow élményt.

Jelentkezz, mi már szeretettel várunk.

Mi szeretnél lenni? Őrmester, tiszt, tábornok, főtiszt? De tartozhatsz a Pajzs csapathoz is. Ha pedig gyermekedet is hoznád, ne feledd: vannak minikommandósaink is, őt is sok szeretettel várjuk!

De csatlakozhatsz Plüss Klinikánkhoz is asszisztensként vagy sebész főorvosként. Na, melyiket választod? 

Legyél kicsi vagy nagy, férfi vagy nő, felnőtt vagy gimnazista diák, akinek 50 szakmai órát kell ledolgoznia – Plüss Kommandós csapatunk izgatottan vár.

A flow

Különleges élmény a flow, amit Csíkszentmihályi Mihály kutatott, és írt le. A flow az az állapot, amikor azt érzed megjöttél, minden rendben, otthon vagy, lebegsz, az idő nem fontos, minden a helyén van és harmóniában vagy önmagaddal.

Több önkéntesünk, Plüss Kommandósunk mondta, hogy érezte a flowt. Volt aki akkor, amikor látta a zsibongó gyerekeket. Más akkor, amikor észrevette, hogy milyen tiszta szeretettel várták a gyerekek a Télapót, és volt akire a legváratlanabb pillanatban, pakolás közben tört rá. Mikor akkora szeretettel adott, hogy a könny is kicsordult a szeméből.

Rád is vár a flow.

Gyere el hozzánk kommandósnak, és tapasztald meg ezt a különleges érzést.