Skip to content

A kis Angyal plüssei

Sokszor morzsolunk el egy-egy könnycseppet és őszinte szívvel együttérzünk, mikor édesanyák történeteiket megosztják velünk. De most olyasmi történt, amire nem számítottunk. Nehéz szavakat találni, mert majd’ megszakad a szívünk… 

Szívszorító plüss felajánlás

Szerencsére gyakran kapunk ajándékba tiszta, kimosott plüssöket családoktól, iskolásoktól, de még olyan is történt hogy egy foci, kézilabda  gyűjtött a Plüss Kommandónak.

Ezeket a plüssöket aztán fertőtlenítjük és jótékonysági webshopunkba kerülnek. Várják, hogy valakinek ismét örömet szerezzenek.

Azonban pár nappal ezelőtt egy gyermek összes kis plüssét ajánlotta fel az édesanya, K. Anna, akik örökre búcsút vettek egykori gazdájuktól. A kislány sajnos már nincs köztünk.

13 évesen hagyott itt minket

Az édesanya, K. Anna e-mailben osztotta meg velünk történetét, ebből idézünk (nem szó szerint):

“2009. novemberében született első kislányom, aki a PIC-re került, ezért tudom sajnos hogy milyen, mikor a gyermekem több száz km-re van tőlem.

Kislányom a kórházban kapott egy fertőzést, ami oxigén hiányt okozott nála. Ezért speciális iskolába járt. Mindig együtt adakoztunk szegény sorsú gyerekeknek. Hatalmas szíve volt. 

Sajnos 2022. január 5.-én hajnalban hirtelen rosszul lett és leállt a kis szivecskéje, éber kómába esett és január 31.-ig a kecskeméti intenzív osztályon küzdöttek az életéért, de sajnos ő feladta a harcot és itt hagyott minket.

Szeretném ha azok a kis plüss állatkák, amiket ő annyira szeretett, egy új helyre kerülnének és sok rászoruló gyermek arcára csalhatnánk ezzel mosolyt és örömet!”

Köszönjük Annának, hogy megosztotta velünk történetét!

Várjuk a Te történeted is

Könnyebb úgy feldolgozni a fájdalmat, ha megosztod valakivel. Legyen a történeted vége boldog, vagy szomorú, írd meg nekünk az info@alapitvanyokert.hu e-mail címre, ha szeretnéd és mi megosztjuk itt, blog formájában.

Egy megosztás is nagy segítség!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe