Skip to content

Levél a pocaklakómnak

Drága Kincsem!

Köszönöm, hogy engem választottál édesanyádnak. Nagyon szeretlek és édesapád is nagyon szeret. Örülünk minden percben, hogy velünk vagy.

Itt bent a pocakomban vagy a legjobb helyen 9 hónapig. Itt pihe-puha biztonságban, szeretetben vagy. Még nem tudjuk, hogy kisfiú vagy kislány vagy, de már látom lelki szemeimmel, ahogy a szobádból kifele kúszol, boldogan, vidáman, nevetgélve.

Szóval, 9 hónapig itt leszünk egyben, összenőve, együtt, biztonságban. Sokat fogunk beszélgetni, nevetni, táncolni – ja, és persze finomakat fogunk enni. Majd jelezz, ha valamelyik kaja nem ízlik – úgy, ahogy már az első napokban is megtetted. Ok, most már tudom, hogy nem szereted a brokkoli krémlevest… És apa is itt van, itt lesz velünk, beszélget veled esténként és bevásárol minden finomat, még télen is szerez kovi ubit és görögdinnyét is…

Mindig tudd, hogy jó helyen vagy, nagyon szeretünk Téged, akkor is, ha néha jó nagyokat rúgsz. Ha nagyon kíváncsi vagy a külső világunkra, akkor is maradj itt bent 9 hónapig, mert én mindenről beszámolok majd neked, ami idekint zajlik.

És ha majd letelik a 9 hónap, találkozunk itt kint, ebben a csodálatos világban, ahol apa és anya és a nagyszüleid is szeretettel készítjük elő érkezésed. Na, majd a család többi tagjáról is beszélek, lesz bőven időnk…

Végtelen szeretettel,

Édesanyád

Egy megosztás is nagy segítség!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe