Skip to content

Szerelmeslevél a Kisfiamnak Valentin napra

Édes, Drága Kisfiam!

Olyan izgatott vagyok. Annyira hatalmas boldogsággal tölt el, hogy nemsokára a karomban tarthatlak, hogy már nem bírom magamban tartani az örömömet. El kell mondanom Neked, le kell írnom a gondolataimat az érkezéseddel és várakozással kapcsolatban, máskülönben úgy érezném, szétszakad a bensőm a visszafojtott boldogságtól.

Bevallom Neked, Édesapáddal nem is számítottunk rá, hogy ilyen gyorsan megajándékozol minket azzal, hogy minket választasz szüleidnek. Meglepetésként ért minket, mikor a doktor bácsi közölte, szülők leszünk. Meglepetés volt, de akkora öröm, hogy alig tudtuk magunkban tartani három hónapig a nagy hírt, amíg biztossá válik, minket akarsz és hamarosan megérkezel.

Napra pontosan a harmadik hónap leteltével viszont izgatottan kürtöltük világgá a hírt. Nagymamáid és nagypapáid is legalább annyira boldogok voltak, mint mi, hogy hamarosan nagyszülők lesznek. És a dédi! A dédi talán még izgatottabb lett, mint mi hatan együtt véve. Képzelheted, ahogy a csöppnyi asszony szemében örömkönnyek jelentek meg. Boldog volt, hiszen nem sok mindenkinek adatik meg, hogy egy harmadik generációt tarthasson a karjaiban, és lássa benne gyermeke és unokája arcát is. Szinte azonnal szárnyalni kezdett, és már sorolta is, mi mindent fog majd csinálni Veled. Mikre fog megtanítani, miket fog megmutatni, hogyan adja át a temérdeknyi tudást és hagyományt, hogy Te majd továbbadhasd a saját gyermekeidnek, unokáidnak, dédunokáidnak.

Ugyanakkor édesanyádnék én is sok-sok értékes tanácsot kaptam tőle, amiket igyekszem megtartani. A legfontosabb talán minden közül az volt, hogy a szépségre koncentráljak, hogy te nagy, erős és gyönyörű gyermek legyél. Azóta önkéntelenül is megcsodálok minden szépet: egy szép kezet, arcot, a természetet, a fények játékát, az élet apró csodáit.

És édesapád… Vele madarat lehetne fogatni, hogy fia születik. Képzeld, már építgeti is a ti férfi kuckótokat a kertben, szereli a hintát, és az első kismotorodat is megvette, amivel majd együtt száguldozhattok a játszótéren.

Apa sokat mesél neked már most, hogy míg a pocakomban vagy, megismerkedhessek a hangjával. Szeretném, ha már most tudnád, ő lesz a világ legjobb apukája. Nem retten majd meg a büfiktől és piszkos pelusoktól sem, mert ő a legbátrabb férfi a világon 🙂

Én pedig, amíg várok rád, addig is beszélgetlek veled. Simogatlan a pocakban. Jókat falatozom, hogy szokd a hazai ízeket 🙂 Dúdolgatok neked, hogy később felismerd a saját dalainkat, és majd együtt énekelgessük őket lefekvés előtt. És persze alig várom, hogy itt legyél velünk, hiszen Veled lesz teljes a mi kis családunk.

Kisfiam, ne siess, ráérsz. Növekedj, erősödj a pocakban, és ha majd kibújsz, erős és egészséges baba legyél. Türelmesen várunk rád és arra a csodálatos napra, amikor végre itt leszel velünk.

A világ legnagyobb szeretetével,

Édesanyád

Egy megosztás is nagy segítség!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe