Skip to content

Szerelmeslevél a Kisfiamnak Valentin napra

Édes, Drága Kisfiam!

Olyan izgatott vagyok. Annyira hatalmas boldogsággal tölt el, hogy nemsokára a karomban tarthatlak, hogy már nem bírom magamban tartani az örömömet. El kell mondanom Neked, le kell írnom a gondolataimat az érkezéseddel és várakozással kapcsolatban, máskülönben úgy érezném, szétszakad a bensőm a visszafojtott boldogságtól.

Bevallom Neked, Édesapáddal nem is számítottunk rá, hogy ilyen gyorsan megajándékozol minket azzal, hogy minket választasz szüleidnek. Meglepetésként ért minket, mikor a doktor bácsi közölte, szülők leszünk. Meglepetés volt, de akkora öröm, hogy alig tudtuk magunkban tartani három hónapig a nagy hírt, amíg biztossá válik, minket akarsz és hamarosan megérkezel.

Napra pontosan a harmadik hónap leteltével viszont izgatottan kürtöltük világgá a hírt. Nagymamáid és nagypapáid is legalább annyira boldogok voltak, mint mi, hogy hamarosan nagyszülők lesznek. És a dédi! A dédi talán még izgatottabb lett, mint mi hatan együtt véve. Képzelheted, ahogy a csöppnyi asszony szemében örömkönnyek jelentek meg. Boldog volt, hiszen nem sok mindenkinek adatik meg, hogy egy harmadik generációt tarthasson a karjaiban, és lássa benne gyermeke és unokája arcát is. Szinte azonnal szárnyalni kezdett, és már sorolta is, mi mindent fog majd csinálni Veled. Mikre fog megtanítani, miket fog megmutatni, hogyan adja át a temérdeknyi tudást és hagyományt, hogy Te majd továbbadhasd a saját gyermekeidnek, unokáidnak, dédunokáidnak.

Ugyanakkor édesanyádnék én is sok-sok értékes tanácsot kaptam tőle, amiket igyekszem megtartani. A legfontosabb talán minden közül az volt, hogy a szépségre koncentráljak, hogy te nagy, erős és gyönyörű gyermek legyél. Azóta önkéntelenül is megcsodálok minden szépet: egy szép kezet, arcot, a természetet, a fények játékát, az élet apró csodáit.

És édesapád… Vele madarat lehetne fogatni, hogy fia születik. Képzeld, már építgeti is a ti férfi kuckótokat a kertben, szereli a hintát, és az első kismotorodat is megvette, amivel majd együtt száguldozhattok a játszótéren.

Apa sokat mesél neked már most, hogy míg a pocakomban vagy, megismerkedhessek a hangjával. Szeretném, ha már most tudnád, ő lesz a világ legjobb apukája. Nem retten majd meg a büfiktől és piszkos pelusoktól sem, mert ő a legbátrabb férfi a világon 🙂

Én pedig, amíg várok rád, addig is beszélgetlek veled. Simogatlan a pocakban. Jókat falatozom, hogy szokd a hazai ízeket 🙂 Dúdolgatok neked, hogy később felismerd a saját dalainkat, és majd együtt énekelgessük őket lefekvés előtt. És persze alig várom, hogy itt legyél velünk, hiszen Veled lesz teljes a mi kis családunk.

Kisfiam, ne siess, ráérsz. Növekedj, erősödj a pocakban, és ha majd kibújsz, erős és egészséges baba legyél. Türelmesen várunk rád és arra a csodálatos napra, amikor végre itt leszel velünk.

A világ legnagyobb szeretetével,

Édesanyád

Egy megosztás is nagy segítség!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Jelentkezz be, vagy regisztrálj!