Plüss átvételi pontok

Plüss felajánlás - Kérünk figyelj oda az alábbiakra, hogy tényleg segíts!

A következőkben egy rövid GYIK avagy plüss felajánlás kisokos következik. Ezt a kis útmutatót azért írtuk Neked, hogy a felajánlott plüssel tényleg segítsd a piciket és persze hálásak vagyunk, ha a mi munkánkat is egy kicsit könnyebbé teszed.

Szeretnék, ha tudnád, milyen sokat jelent nekünk minden felajánlás, minden kávé ára. Viszont nem tudnánk ennyit segíteni a pici hősöknek, ha nem lenne egy csapat a háttérben. Ők rengeteget dolgoznak azon, hogy működjön a Plüss Kommandó. Az ő munkájukat segíted, ha odafigyelsz arra, hogyan adod át a plüsst.

Plüss felajánlás módja

Az alábbi pontok részletesebb leírását a felsorolás után találod.

 

 1. Tiszta legyen a plüss – kérünk, hogy mosd ki, mielőtt felajánlod; öblítő helyett használj ecetet, mert puha lesz a plüss (a szaga elillan)
 2. Jelenleg csak a raktárunkban, Biatorbágyon tudjuk fogadni a plüssöket, ezért kérlek postázd ide a plüsst
 3. Lezárt dobozban add fel (zsák nem megfelelő)
 4. Írd rá a dobozra:
  1. Plüss Kommandó részére
  2. Hány darab plüss van a csomagban
  3. Saját neved (azért, hogy megköszönhessük!)

1. A plüssök mosása

Kérünk, hogy kizárólag tiszta, kimosott, jó állapotú plüssöket ajánlj fel. Olyan legyen, amit te is szívesen kézbe vennél.

Ugye te sem örülnél egy olyan plüss nyuszinak, akinek hiányzik az egyik füle, netán a maci karocskája fel van szakadva és kilóg a töltése? Ezért kérünk, hogy kizárólag hibátlan, jó állapotú plüsst ajánlj fel.

A piszkos plüssök kimosása nagy munkát ad nekünk, ami sok idő, energia, és pénz. Nem ritka, hogy több 100 plüsst ajánlanak fel egyszerre, amiért természetesen hálásak vagyunk, de csak ha tiszták! Gondold el, ha ezek piszkosak, az alapítványi adományokat a plüssök mosására kell fordítsuk, és szükségünk van önkéntesre, aki megcsinálja szabadidejében, jótékonyságból. Összességében, a költségeket levonva, egy piszkos plüss adomány sajnos akár veszteséges is lehet a számunkra 🙁

Ezért köszönjük szépen, ha tekintettel vagy a fentiekre és felajánlod tiszta plüssödet.

Használt és új plüssnek egyaránt örülünk.

Így mosd ki a plüsst:

 • mosógépben mosószerrel
 • öblítőt ne használj
 • az öblítős rekeszbe tegyél egy kanál ecetet

Az ecet segít megőrizni a kimosott plüss puhaságát, szaga pedig elillan. Így tudunk pihe-puha, ölelni való plüssöket ajándékozni és természetesen a jótékonysági webshopunkból postázni kisgyerekeknek, akiket boldoggá tesz a plüss. 

2. Plüssök postázása

Helyhiány miatt a plüssöket kizárólag a biatorbágyi raktárunkban tudjuk fogadni, ahova érdemes postázni a plüsst, mert egy óriási raktárkomplexumról van szó, ahová nehézkes kijutni és a raktárosoknak nincs kapacitása arra, hogy egyesével plüssöket vegyenek át.

Továbbá kérünk, hogy tisztán, egy lezárt dobozban postázd.

Másként nekünk kellene egyesével odavinni vagy postázni a plüsst, ami megintcsak sok idő, energia, pénz és sajnos nem győzzük a sok kedves felajánlást. 

Erre a címre tudod postázni:

iLogistic Kft.
Plüss Kommandó
202-es rámpa
2051 Biatorbágy
Verebély László utca 2.

Mi történik a felajánlott plüssel?

 1. Felkerül a jótékonysági webshopunkba és várja, hogy valaki megrendelje és egy kedves gyerkőcnek vagy felnőttnek örömet okozzon. 
 2. Rendezvényünkre kerül, ahol személyesen is meg lehet venni. A plüssök értékesítéséből származó bevételt visszaforgatjuk és babafészek csomagokat adományozunk kórházak részére. 
 3. Bizonyos esetekben pedig rászoruló, hátrányos, illetve halmozottan hátrányos helyzetben lévő gyermekeknek ajándékozzuk a plüssöket. 

Ugye, most már érted, miért lett a jelmondatunk:

“Neked egy plüss, Másnak egy esély”

Egy Plüss Kommandó plüss nem csak egy játék, hanem egy jelkép.

A szeretet, a törődés, az önzetlenség jelképe. Plüsseink egy körforgás részei. 

Egy plüss, ami valamikor sokat jelentett valakinek, szeretettel adja tovább. Azért, hogy segítsen a pici hősöknek. A plüss játék adomány lesz, ezért az önzetlenséget is jelképezi. 

Az adományozás szemléletformáló jellegű, hiszen aki ad és cserébe nem kér semmit, megtapasztalja a segítés örömét. 

Ezáltal nő a közösségi összetartás és hosszú távon is lehetünk hatással a jövő generációjára azzal, hogy megtanítjuk a közösségi védőháló jelentőségét. 

Aki használt plüsst ajánl fel, új célt ad a plüssnek, ami így új otthonra lel.

Aki használt plüsst vesz, védi a környezetét és egyben jótékonyságban vesz részt, hiszen azért veszi meg a plüsst, hogy segítsen. 

Köszönjük, hogy végigolvastad, köszönjük, hogy itt vagy velünk együtt és te is részese vagy a csodának! 

Hajrá picik! 

Ha inkább egy plüss megvásárlásával támogatnád a Hadműveleteinket, nézz körül jótékonysági webshopunkban