Tiéd lehet a kedvenc sztárod plüsse

Minden sztárnak van egy olyan kedvenc plüsse, amelyik nagyon közel állt hozzá. Vele aludt. Szerette, nevet kapott tőle. Elkísérte a fellépésekre, közönségtalálkozókra, de akár nyaralásokra, utazásokra is. Ez a plüss sokat jelenthet nem csak a sztárnak, hanem egy rajongónak is.

Szerezd meg te, és legyen a te kincsed, vagy ajándékozd ismerősödnek, barátodnak, apukádnak, anyukádnak, gyermekednek – olyannak, akit szeretsz és akinek örömet szeretnél okozni! . Licitálj a sztárok plüsseire, és ajándékozz élményt.

A Sztárok plüssei kampányunk egy különleges kampány aminek a keretében sztárok, elismert és közismert emberek ajánlják fel a kedvenc plüssüket azért, hogy elárverezve azt egy nemes célt szolgáljanak.

A szabály egyszerű: a sztárok plüsseire licitálni lehet. Aki a legmagasabb összeget ajánlja fel, az kapja meg a plüsst és az élményt – természetesen a felajánlott összegért cserébe, ami a Plüss Kommandóhoz folyik be. (Természetesen a sztárok plüsseihez is tartozik Szeretetszalag).

Személyesen a sztár adja át egy reggeli keretein belül

A sztárok személyesen adják át neked a plüssöket, egy közös hivatalos, reggeli alatt, így lehetőséged lesz vele beszélgetni is.

Ha licitálni szeretnél, akkor görgess lejjebb, és nézd meg, hogy most éppen melyik sztár plüssét tudod megszerezni. Amennyiben szeretnél csatlakozni, mint felajánló, akkor kérlek írj nekünk! – Írok nektek!

PLÜSS LICIT KAMPÁNY 2022

PLÜSS LICIT KAMPÁNY V10.0

PLÜSS LICIT KAMPÁNY V9.0

PLÜSS LICIT KAMPÁNY V8.0

PLÜSS LICIT KAMPÁNY V7.0

PLÜSS LICIT KAMPÁNY V6.0

PLÜSS LICIT KAMPÁNY V5.0

PLÜSS LICIT KAMPÁNY V4.0

PLÜSS LICIT KAMPÁNY V3.0

PLÜSS LICIT KAMPÁNY V2.0