Skip to content

4 millió Ft adományt kaptunk egy budapesti alapítványtól

November 17. este, koraszülöttek világnapja. “Szomorúan feküdtem le, mert nem sikerül összegyűjteni a szükséges összeget” – mondta Nyilka Ildikó kuratóriumi elnökünk. Másnap reggel aztán jött egy váratlan telefon és egy ismeretlen, miskolci édesapa azt kérdezte, hogy még mennyi hiányzik ahhoz, hogy megvehessük az életmentő gépet. Ekkor körülbelül 3.898.600  forint volt a hiány. “Rendben, akkor én ezt a saját alapítványom nevében kipótolom” – mondta az édesapa, aki egyben egy budapesti alapítvány kuratóriumi elnöke.

Hamarosan 4.000.000 Ft utalás érkezett az Alapítvány számlájára. 

De miért támogatott egy ismeretlen édesapa ilyen hihetetlenül nagy adománnyal? Olvasd el a történetét és megtudod!

(Az adományozó család és az alapítvány kérte, hogy név nélkül osszuk meg az adományozásról szóló hírt).

Veszélyeztetett terhes édesanya a SOTE II. Klinikán

Adományozónk kedves felesége pocakjában harmadik gyermekük cseperedik, de sajnos, az édesanya veszélyeztetett terhes, ezért jelenleg is egy fővárosi klinikán fekszik. Az apróság most 7,5 hónapos. A pár előző babája távozott az angyalok közé… nem csoda, ha nagy az aggodalom és a félelem a már most 2 gyermekes családban.

Szorítunk és drukkolunk, hogy tartsanak ki, és bízzunk a legjobbakban! Gondoltunk rátok és reméljük, hogy harmadik gyermeketek nem érkezik majd meg túl korán. Kívánunk nektek sok egészséget és sok örömet!

4.000.000 Ft életmentő gépre

Elég nehéz szavakba önteni, amit érzünk. Ekkora adományt ép ésszel is nehéz felfogni, megköszönni pedig szinte lehetetlen. Azért mi megpróbálkozunk vele, hiszen a budapest alapítványnak köszönhetően 15 nap leforgása alatt gyűlt össze a 18.000.000 Ft a Giraffe Shuttle életmentő gépre (pár nappal később már 20.500.000 forintnál jártunk, így pihe-puha babafészek csomagokra is jutott pénz, sőt beindítottuk a gyűjtést a gyulai kórház számára is).

Áldjon meg a jó Isten Titeket, hálás szívvel köszönjük, hogy 4.000.000 forinttal támogattátok a miskolci pici hősöket!

Babafészek ajándékba hálánk jeléül

Egy cuki rózsaszín barikás speciális babafészek csomagot és szoptatós párnát ajándékoz a Plüss Kommandó az adományozó családnak jóságukért cserébe.

Reméljük, hogy örömmel fogadjátok és használjátok majd jelképes ajándékunkat, amit hatalmas szeretettel adunk és ami odafigyeléssel, törődéssel készül a Happys műhelyében Boldog Kata gondos kezei között.

A Plüss Kommandó és a Happys minden babafészekbe a boldogságot szövi bele a boldog babákért.

Hálásan köszönjük még egyszer a budapest apítvány kuratóriumi elnökének, az édesapának ezt az óriási összegű adományt! Köszönjük a miskolci apróságok és szüleik, nővérek, orvosok nevében, hogy 4.000.000 forinttal járultatok hozzá az életmentő Giraffe Shuttle gép megvásárlásához.

Egy megosztás is nagy segítség!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe