Skip to content

A Mini Cooper barátai plüssökkel segítették a pici hősöket

Igazán megható, hogy a Mini Cooper kisautó hazai imádói egy szuper csapatba álltak össze és most úgy döntöttek, hogy a pici hősöknek fognak plüssöket gyűjteni!

Köszönjük szépen a kedvességet, a felajánlást, köszönjük a jóságotokat és persze örülünk, hogy találkozhattunk veletek, ez élmény volt a közös autókázás!

Örömautózás Mini Cooperrel a pici babákért

2022. június 9-én a hazai Mini Cooper autó szerelmesei, a MINI FRIENDS HUNGARY egyesülete egy egynapos autós túrát szervezett Eger és Miskolc érintésével. A kis csapat a túra során a mini életérzés és a gyönyörű tájak mellett az adományozásra is gondolt, így hihetetlen módon, mindössze néhány nap leforgása alatt sikerült több zsáknyi plüsst összegyűjteni. 

“A MINI FRIENDS HUNGARY EZ A MINImum ANGYAL programja évek óta segít a rászorulókon és ott ahol tud és szükség van rá. Bízunk benne, hogy a jövőben még közös programot szervezhetünk veletek.” Vas János, a  Mini Friend Hungary képviselője

Hova kerülnek a plüssök? A jótékonysági webshopba!

Minden adomány plüss számunkra komoly értéket képvisel, mert szeretettel, segítő szándékkal, önzetlenül és jótékonyságból ajánlottak fel őket.

Ezért a Plüss Kommandó jótékonysági webshopjában vásárolt plüss értékesebb, mint egy “egyszerű” játék. Plüsseink a szeretet és az egymással való törődés jelképei, hiszen szeretettel adják tovább azért, hogy segítsenek, ha pedig Te megvásárolod, a pici koraszülött babákat támogatod. Ha ajándékba veszed, meséld el annak, akinek adod, hogy a legkisebb babákat segítetted ezzel a plüssel és mond el neki azt is, hogy 

“Neked egy plüss, Másnak egy esély”

Minden plüssünk tiszta, fertőtlenített és még a környezeted is véded, ha nálunk vásárolsz, hiszen nem egy új plüsst veszel!

Egy megosztás is nagy segítség!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe