Skip to content

Bútorok világa

Felajánlásunk: 

Egy 20.000 Ft értékű online felhasználható vásárlási utalvány a www.butorokvilaga.hu felajánlásával.

A cég rövid bemutatása:

Cégünk, több mint 27 éve foglalkozik bútor kis és nagykereskedelemmel és immáron több ezer terméket tudunk vásárlóink rendelkezésére bocsátani. Számunkra egyetlen fontos szempont van és az a vásárlók elégedettsége, amiért mindent meg is teszünk.

Fiatalos, lendületes csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy aki egyszer tőlünk vásárolt, az rendszeres látogatónk legyen. Nyitottak vagyunk ügyfeleink igényeire, visszajelzéseire és ennek megfelelően fejlesztjük honlapunkat, webáruházunkat. A profi megoldások érdekében komplex folyamatokat kezelünk, de szeretjük, amit csinálunk, mert ez a mi világunk, a Bútorok Világa.

BÚTOR EXPORT-IMPORT SRL KFT.

Miért támogatunk?

Nagy teher hárul egy koraszülött gyermek érkezésekor a családra, azonban a legnagyobb harcot a babának kell megvívnia. Mivel manapság mindenki környezetében található olyan család, ahova korababa érkezett, elengedhetetlen, hogy a kórházak ne rendelkezzenek az ilyen csöppségek ellátásához szükséges legmodernebb gépekkel; a családközpontú koraszülött ellátásához kellő környezet megteremtésével, valamint a legújabb kutatások ismereteivel, illetve ezek alkalmazásával.

Látva, hogy mennyien támogatják ezt a kezdeményezést, nagy örömmel tölt el minket, hogy mi is részese lehetünk ennek. Felajánlásunkkal kedveskedni szeretnénk azok közül valakinek, aki szintén szívén viseli a kis apróságok sorsát, hiszen az év ezen különleges időszakában talán mindannyian úgy érezzük, hogy jobba adni, mint kapni.

Egy megosztás is nagy segítség!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe