Skip to content

Edinaturally

Felajánlásom: 

1 alkalmas egészségsherpa konzultáció

Bemutatkozás:

2020. december 5-én indítottam az Edinaturally vállalkozásomat, és lettem egészségsherpa. Egy régi vágyamat sikerült megvalósítani: mindig is kerestem az útját, hogyan tudnék embereknek segíteni és hogyan tudnék egészségesebb életmódra ösztönözni olyanokat, akiknek szüksége van a segítségre. 

A divatos kifejezéssel Health Coaching-nak nevett folyamat célja, hogy az ügyfél testi, lelki és szellemi egészségét megteremtsük, vagy pedig megőrízzük. Személyre szabott segítség révén segítünk abban, hogy a lehető legjobb életminőséget elérje, vagyis megvalósítsa a vágyott egészség célját. Hogy ez kinél pontosan micsoda az abszolut egyedi, ezért nagyon fontos, hogy hangsúlyozzam, hogy egyénre szabott a megoldás. 

Milyen célokat jelenthet ez a gyakorlatban ?– egészséges táplálkozás a mindennapokban, több mozgás bevezetése az életünkbe, jobb stresszkezelés, az immunrendszer megerősítése, de akár az otthon főzés rutinjának kialakítása is beletartozhat.

Ebből is látszik, hogy ez más tevékenység mint amit egy természetgyógyász vagy egy dietetikus csinál.

Az Egészségsherpa program olyan nagy nyomás alatt álló vállalkozóknak vagy elfoglalt menedzsereknek szól, akik úgy érzik, hogy mostanában csökken a teljesítményük és az energiaszintjük, belekerültek egy negatív spirálba, amely már az egészségüket is veszélyezteti.

Miben nyilvánul ez meg?

Úgy érzik, hogy a fáradtság már nemcsak 1-1 intezívebb hétvége után jelentkezik, hanem kezd krónikus lenni, egy kis kimerültséggel párosítva. Mint egy tavaszi fáradtság, ami egész évben tart. 

A konzultációk során feltárom Veled a problémáidat,kitaláljuk azt az utat az egészségesebb életedhez, amely a hétköznapokba és az egyéni karakteredhez alkalmazkodva beilleszthető, könnyen kivitelezhető és nem mellesleg szerethető is. 

Bővebb információ: www.edinaturally.com

Egy megosztás is nagy segítség!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe