Skip to content

Global Highlight Communication & Marketing

Felajánlásunk: 

2 db 25.000 Ft értékű marketing konzultáció és 2 óra profi fotózás (ezt csak nektek írom, ne írjátok bele: a 3 ajándék külön-külön kisorsolandó) , amely cég vagy magánszemély esetében is igénybe vehető.

A cég rövid bemutatása:

A Global Highlight Communication & Marketing egy olyan több éves tapasztalattal rendelkező, 21. századi, dinamikusan fejlődő ügynökség, amely tevékenységének központjában 100%-osan az ügyfél áll.

Cégünk azért jött létre, hogy a megrendelő érdekeit szem előtt tartva, profi szakemberek segítségével, bármilyen marketing-kommunikációs feladatot hatékonyan megoldjon, teljeskörűen lefedjen és gyorsan kielégítsen. Átfogó szolgáltatásainknak köszönhetően, ügyfeleink az egész munkafolyamatot ránk bízhatják, az ötlet megszületésétől egészen a megvalósításáig.

Miért támogatunk?

A Plüss Kommandó munkáját csak támogatni lehet. Ahogyan hallottunk róluk, nem volt kérdés, hogy melléjük és küldetésük mellé állunk.

A Koraszülött Hadművelet lehetővé teszi, hogy a pici hősök és szüleik a kezdeti testi és lelki megpróbáltatásokat könnyebben vészelhessék át, és a kórház elhagyása után is teljeskörű életet élhessenek.

Egy megosztás is nagy segítség!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Jelentkezz be, vagy regisztrálj!