Skip to content

Global Highlight Communication & Marketing

Felajánlásunk: 

2 db 25.000 Ft értékű marketing konzultáció és 2 óra profi fotózás (ezt csak nektek írom, ne írjátok bele: a 3 ajándék külön-külön kisorsolandó) , amely cég vagy magánszemély esetében is igénybe vehető.

A cég rövid bemutatása:

A Global Highlight Communication & Marketing egy olyan több éves tapasztalattal rendelkező, 21. századi, dinamikusan fejlődő ügynökség, amely tevékenységének központjában 100%-osan az ügyfél áll.

Cégünk azért jött létre, hogy a megrendelő érdekeit szem előtt tartva, profi szakemberek segítségével, bármilyen marketing-kommunikációs feladatot hatékonyan megoldjon, teljeskörűen lefedjen és gyorsan kielégítsen. Átfogó szolgáltatásainknak köszönhetően, ügyfeleink az egész munkafolyamatot ránk bízhatják, az ötlet megszületésétől egészen a megvalósításáig.

Miért támogatunk?

A Plüss Kommandó munkáját csak támogatni lehet. Ahogyan hallottunk róluk, nem volt kérdés, hogy melléjük és küldetésük mellé állunk.

A Koraszülött Hadművelet lehetővé teszi, hogy a pici hősök és szüleik a kezdeti testi és lelki megpróbáltatásokat könnyebben vészelhessék át, és a kórház elhagyása után is teljeskörű életet élhessenek.

Egy megosztás is nagy segítség!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe