Skip to content

Opel Gyulai

A Gyulai cégcsoport immár közel 30 éve tevékenykedik az autóiparban. Ez idő alatt mind a tulajdonosok, mind a cégvezetők felismerték azt, hogy egy ilyen nagy és ilyen régóta működő vállalkozás esetében nem csak a folyamatos fejlődés és a profit a fontos, hanem a támogatás és a segítségnyújtás is elengedhetetlen.

Az elmúlt évtizedekben számos szervezet és alapítvány ügye mellé álltunk. Legutóbb lehetőségünk volt megismerkedni a Plüss Kommandó csapatával is. Mikor megkeresték a bérautó részlegünket, nem volt kérdés, hogy a bérbeadás helyett inkább támogatni szeretnénk a csapat „hadműveleteit”. 😊

Autós cégként, egyértelmű volt, hogy miben tudjuk a legnagyobb segítséget nyújtani: az adományok szállításában. Sokan bele sem gondolnak, hogy az adományok fuvarozása micsoda logisztikai kihívást jelenthet. Első közös projektjeink alkalmával az ország több pontjára és a SOTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájára a kis koraszülötteknek szállított a csapat úgynevezett babafészkeket, a Gyulai cégcsoport többszemélyes furgonjával.

A koraszülött csecsemők támogatásában, személyes indíttatás is közrejátszott, hiszen a cég vezetői között is akadnak olyan szülők, akiknek gyermeke korábban jött világra.

A jelenlegi vírus helyzet miatt, az osztályra történő bejutás kicsit körülményesebb volt a megszokottnál, de Ildikónak és csapatának köszönhetően, Mi is részesei lehettünk az eseményeknek, méghozzá személyesen! Ezt az élményt ezúton is köszönjük!  

A Gyulai cég számára kiemelten fontos a gyengébbek és a nehezebben érvényesülő emberek megsegítése. Ezért, a Plüss Kommandó csapata mellett, további szervezetekkel is kapcsolatban áll, és saját akciókat is szervez. Ilyenek például az Autizmus világnapja alkalmából rendezett rajzpályázatok, a karácsonyi adománygyűjtések, a télapói iskolalátogatások vagy a saját dolgozók segítése.

Őszintén örülünk, hogy Ildikóék minket kerestek meg, és köszönjük, hogy mi is részesei lehetünk ezeknek a hadműveleteknek!

Reméljük, hogy még sok közös projektünk lesz, és segíthetjük azt az önzetlen munkát, amit napról-napra végeztek!

Opel Gyulai

Egy megosztás is nagy segítség!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Jelentkezz be, vagy regisztrálj!