Skip to content

Opel Gyulai

A Gyulai cégcsoport immár közel 30 éve tevékenykedik az autóiparban. Ez idő alatt mind a tulajdonosok, mind a cégvezetők felismerték azt, hogy egy ilyen nagy és ilyen régóta működő vállalkozás esetében nem csak a folyamatos fejlődés és a profit a fontos, hanem a támogatás és a segítségnyújtás is elengedhetetlen.

Az elmúlt évtizedekben számos szervezet és alapítvány ügye mellé álltunk. Legutóbb lehetőségünk volt megismerkedni a Plüss Kommandó csapatával is. Mikor megkeresték a bérautó részlegünket, nem volt kérdés, hogy a bérbeadás helyett inkább támogatni szeretnénk a csapat „hadműveleteit”. 😊

Autós cégként, egyértelmű volt, hogy miben tudjuk a legnagyobb segítséget nyújtani: az adományok szállításában. Sokan bele sem gondolnak, hogy az adományok fuvarozása micsoda logisztikai kihívást jelenthet. Első közös projektjeink alkalmával az ország több pontjára és a SOTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájára a kis koraszülötteknek szállított a csapat úgynevezett babafészkeket, a Gyulai cégcsoport többszemélyes furgonjával.

A koraszülött csecsemők támogatásában, személyes indíttatás is közrejátszott, hiszen a cég vezetői között is akadnak olyan szülők, akiknek gyermeke korábban jött világra.

A jelenlegi vírus helyzet miatt, az osztályra történő bejutás kicsit körülményesebb volt a megszokottnál, de Ildikónak és csapatának köszönhetően, Mi is részesei lehettünk az eseményeknek, méghozzá személyesen! Ezt az élményt ezúton is köszönjük!  

A Gyulai cég számára kiemelten fontos a gyengébbek és a nehezebben érvényesülő emberek megsegítése. Ezért, a Plüss Kommandó csapata mellett, további szervezetekkel is kapcsolatban áll, és saját akciókat is szervez. Ilyenek például az Autizmus világnapja alkalmából rendezett rajzpályázatok, a karácsonyi adománygyűjtések, a télapói iskolalátogatások vagy a saját dolgozók segítése.

Őszintén örülünk, hogy Ildikóék minket kerestek meg, és köszönjük, hogy mi is részesei lehetünk ezeknek a hadműveleteknek!

Reméljük, hogy még sok közös projektünk lesz, és segíthetjük azt az önzetlen munkát, amit napról-napra végeztek!

Opel Gyulai

Egy megosztás is nagy segítség!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe