Skip to content

Ezeket a textileket saját ötlet alapján, neonatológus orvosok szakmai támogatásával valósítottunk meg. A textilek igazoltan segítik a babák fizikai és idegrendszeri fejlődését.

J-babatámasztó-kapaszkodó és pillangópárna kalocsai mintával

8 040 Ft8 615 Ft

Clear

Webáruházon keresztül maximum 100 darab rendelhető. 100 fölötti rendelés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot egyedi árajánlatért!

A mosási útmutatót ide kattintva nézheted meg.

A képernyő és a megvilágítás miatt a szín minimálisan eltérhet a képen láthatótól.

Sok baba születik kötött csípővel, ezért nekik “terpesz pelenkát” kell hordani. A terpesz pelenkában egy merev anyag van (olyasmi, mint egy fadarab), ez sajnos, fájdalmat is okozhat a babának. Erre a problémára megoldást jelenthet a J-formájú babatámasztó.

A babatámasztó megtámasztja a babát, segíti a fizikai fejlődését. Kényelmet nyújt, illetve az orvosok megfigyelték, hogy a kapaszkodónak nyugtató hatása is van, mivel a baba bele tud kapszkodni, mint a köldökzsinórba, keresve a biztonságot, amit a pocak nyújtott.

A speciális, pillangó alakú párna pihentető alvást biztosít és segítséget nyújthat, hogy a baba fejformája szép legyen. Több édesanya visszajelzése alapján megkönnyíti a baba mindennapjait.

Termékinformációk

Párna:

  • Fix huzatos
  • Mosógépben 30 fokon mosható

Párna anyagösszetétele:

  • Külső rész: 100% pamutvászon
  • Töltet: allergénmentes töltőanyag

J-támasztó anyagösszetétel:

  • 100% pamutvászon
  • Töltő anyag: szilikongolyó (100% polieszter)

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe