Skip to content

A Semmelweis Egyetem orvosai által elismert és befogadott babafészek csomag, ami új innovatív orvosi textileket tartalmaz. Ezek a textileket saját ötlet alapján, neonatológus orvosok szakmai támogatásával valósítottunk meg. A textilek igazoltan segítik a babák fizikai és idegrendszeri fejlődését.

KÓRHÁZI és OTTHONI ÚJSZÜLÖTT csomag rózsaszín barikás mintával

32 905 Ft

Készleten (utánrendelhető)

Webáruházon keresztül maximum 100 darab rendelhető. 100 fölötti rendelés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot egyedi árajánlatért!

A mosási útmutatót ide kattintva nézheted meg.

A képernyő és a megvilágítás miatt a szín minimálisan eltérhet a képen láthatótól.

Csomag tartalma: Babafészek, ölelőkéz, keresztsál, “J” támasztó, 2 db lepedő, 2 db zárt sapka a babafészekhez passzoló méretben.

A csomaghoz külön rendelhetőek speciális sapkák és pamut szemvédők (“babaszemüveg”), de kizárólag kórházba.

Használható: újszülött osztály – nyitott inkubátor, otthon. 2200-3200 gramm közötti babáknak ajánljuk, hosszúsága kb. 58cm.

A Koraszülött babafészek/pocakfészek Az idő előtt érkezett babáknak pótolja az anya pocakját, hiszen a baba megszokta, hogy az anyaméhben vannak határai. Az inkubátorban a koraszülött baba fekhelye, nem hagyja “megszökni”, kiesni a babákat, így védelmet és biztonságot nyújt. Mosási útmutató: 40 fokon mosható, fehérítő használata tilos, a töltőanyag miatt a vasalás nem ajánlott. Anyaga: 100% pamutvászon töltő anyag: szilikongolyó (100%polieszter), töltő vlies: 100% polieszter.

Az ölelő kéz átöleli a babát mikor nyugtalan, így segít az idegrendszeri fejlődést. Mosási útmutató: 30 fokon elkülönítve mosható, fehérítő használata tilos, vasalni tilos. Anyaga: wellsoft (100% polieszter).

Keresztsál: olyan élményt nyújt a pocakfészekkel együtt, mintha karban tartaná az édesanya a babát. Mosási útmutató: 30 fokon elkülönítve mosható, fehérítő használata tilos, vasalni tilos. Anyaga: wellsoft (100% polieszter).

“J” támasztó: támaszt és a babák úgy kapaszkodhatnak benne, mint anya köldökzsinórjában. Mosási útmutató:40 fokon mosható, fehérítő használata tilos, a töltőanyag miatt a vasalás nem ajánlott. Anyaga: 100% pamutvászon töltő anyag: szilikongolyó (100%polieszter).

Lepedő: babafészek élettartamát növeli, mivel védi a koszolódástól, és többször lehet mosni. Mosási útmutató: 40 fokon mosható, vasalható. Anyaga: 100% pamut.

Sapka: ultrahangozáshoz használhatható sapka (kizárólag kórházba); speciális külső varrásnak köszönhetően nem irritálja és védi a baba érzékeny fejét, fejtetőn nyitható, így ultrahangozáshoz sem szükséges levenni. Mosási útmutató: 40 fokon mosható, fehérítő használata tilos, vasalható. Anyaga: pamut jersey 65% poliészter 35% pamut.

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe