Skip to content

Ezeket a textileket saját ötlet alapján, neonatológus orvosok szakmai támogatásával valósítottunk meg. A textilek igazoltan segítik a babák fizikai és idegrendszeri fejlődését.

OTTHONI babafészek rózsaszín barikás mintával

15 410 Ft17 125 Ft

Clear

Webáruházon keresztül maximum 100 darab rendelhető. 100 fölötti rendelés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot egyedi árajánlatért!

A mosási útmutatót ide kattintva nézheted meg.

A képernyő és a megvilágítás miatt a szín minimálisan eltérhet a képen láthatótól.

Ajánljuk újszülött babáknak 9 hónapos korig otthonra a kiságyba, szülői ágyba.

A babafészek igazoltan nyugtató hatással van a picikre és nem engedi őket “megszökni” (vagyis helyben tartja őjet), ezért biztonságot a szülők is nyugodtak lehetnek, hogy gyermekük biztonságban van.

A babafészek az anya pocakjának határait, melegségét, puhaságát imitálja, ezért nyugtató alvást biztosít a baba számára. Bárhová könnyen vihető, így a pici a nagyinál, vendégségben vagy utazás során is a saját megszokott fészkében aludhat, biztonságban, hiszen a babafészek nem engedi őt elkúszni, “megszökni”.

Tehető a kiságyba, a szülői ágyba, így az édesanya nyugodtan kimehet a fürdőbe pár percre, nem kell amiatt aggódnia, hogy a baba leesne az ágyról. Hatására akár már egészen pici korban átaludhatja a pici az éjszakát. A babafészket eredetileg koraszülött babák számára terveztük a Semmelweis Egyetem orvosainak és nővéreinek szakmai tanácsai alapján.

A szakorvosok is igazolták, hogy a babafészkek segítik a babák idegrendszeri és fiziaki fejlődését, ami az időre érkezett babáknak is hasznos, hiszen nyugodtabbak lesznek, segít a beszoktatásnál.

Mosási útmutató: 40 fokon mosható, fehérítő használata tilos, a töltőanyag miatt a vasalás nem ajánlott.

Anyaga: 100% pamutvászon töltőanyag: szilikongolyó (100% polieszter), töltő vlies: 100% polieszter.

“A boldog babákért”

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe