Skip to content

A Semmelweis Egyetem orvosai által elismert és befogadott babafészek csomag, ami új innovatív orvosi textileket tartalmaz. Ezek a textileket saját ötlet alapján, neonatológus orvosok szakmai támogatásával valósítottunk meg. A textilek igazoltan segítik a babák fizikai és idegrendszeri fejlődését.

OTTHONI babafészekcsomag rénszarvasos mintával – ÜNNEPI LIMITÁLT KIADÁS

37 286 Ft

Készleten

Webáruházon keresztül maximum 100 darab rendelhető. 100 fölötti rendelés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot egyedi árajánlatért!

A mosási útmutatót ide kattintva nézheted meg.

A képernyő és a megvilágítás miatt a szín minimálisan eltérhet a képen láthatótól.

CSAK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN ELÉRHETŐ MINTÁS, ÜNNEPI, LIMITÁLT BABAFÉSZEK CSOMAG otthonra, mely tartalmaz minden olyan textil eszközt (lásd lent), amik segítik a baba idegrendszeri és fizikai fejlődést és melyek segítségével biztonságban érezheti magát, ezáltal nyugodtabban, könnyebben aludhat.

Szállítási idő: 3-5 munkanap (ha karácsonyra szeretnéd megrendelni, december 18-ig tudod leadni a rendelésedet – csak az eddig a napig beérkezett rendeléseknél tudjuk garantálni, hogy még az ünnepek előtt megérkezik a csomag).

Csomag tartalma: Babafészek, ölelőkéz, keresztsál, “J” támasztó, 2 db lepedő, pillangópárna, 2 db zárt sapka a babafészekhez passzoló méretben.

Használható: otthon. 3200 gramm feletti babáknak ajánljuk, a babafészek hosszúsága kb. 67 cm

Babafészek: Az inkubátorban, majd később, otthon is a koraszülött baba fekhelye. Védelmet és biztonságot nyújt neki azután is, hogy a babát már hazavitték, hiszen a szülői ágyban és a kiságyban is ugyanúgy ehelyezhető, Így garantálja, hogy a baba a helyén marad. Mosási útmutató: 40 fokon mosható, fehérítő használata tilos, a töltőanyag miatt a vasalás nem ajánlott. Anyaga: 100% pamutvászon töltő anyag: szilikongolyó (100%polieszter), töltő vlies: 100% polieszter.

Az ölelő kéz átöleli a babát mikor nyugtalan, így segít az idegrendszeri fejlődést. Mosási útmutató: 30 fokon elkülönítve mosható, fehérítő használata tilos, vasalni tilos. Anyaga: wellsoft (100% polieszter).

Keresztsál: olyan élményt nyújt a pocakfészekkel együtt, mintha karban tartaná az édesanya a babát. Mosási útmutató: 30 fokon elkülönítve mosható, fehérítő használata tilos, vasalni tilos. Anyaga: wellsoft (100% polieszter).

“J” támasztó: támaszt és a babák úgy kapaszkodhatnak benne, mint anya köldökzsinórjában. Mosási útmutató:40 fokon mosható, fehérítő használata tilos, a töltőanyag miatt a vasalás nem ajánlott. Anyaga: 100% pamutvászon töltő anyag: szilikongolyó (100%polieszter).

Lepedő: babafészek élettartamát növeli, mivel védi a koszolódástól, és többször lehet mosni. Mosási útmutató: 40 fokon mosható, vasalható. Anyaga: 100% pamut.

Sapka: védi, melegíti a baba fejét.

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe