Skip to content

PICI koraszülöttcsomag kalocsai mintával

Inkubátorba helyezhető, a Semmelweis Egyetem orvosai által elismert és befogadott koraszülött csomag, ami új innovatív orvosi textileket tartalmaz. Ezek a textileket saját ötlet alapján, neonatológus orvosok szakmai támogatásával valósítottunk meg. A textilek igazoltan segítik a babák fizikai és idegrendszeri fejlődését.

27 325 Ft

Készleten (utánrendelhető)

Webáruházon keresztül maximum 100 darab rendelhető. 100 fölötti rendelés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot egyedi árajánlatért!

Rendelhető, az elkészítési idő kb. 12 nap.

Csomag tartalma: Babafészek, ölelőkéz, keresztsál, “J” támasztó, 2 db lepedő, pillangópárna, 2 db zárt sapka a babafészekhez passzoló méretben.

A csomaghoz külön rendelhetőek speciális sapkák és pamut szemvédők (“babaszemüveg”).

Használható: PIC koraszülött osztály. 500 és1200 gramm közötti koraszülött babáknak ajánljuk, hosszúsága kb.34,5cm.

A Koraszülött babafészek/pocakfészek Az idő előtt érkezett babáknak pótolja az anya pocakját, hiszen a baba megszokta, hogy az anyaméhben vannak határai. Az inkubátorban a koraszülött baba fekhelye, nem hagyja “megszökni”, kiesni a babákat, így védelmet és biztonságot nyújt. Mosási útmutató: 40 fokon mosható, fehérítő használata tilos, a töltőanyag miatt a vasalás nem ajánlott. Anyaga: 100% pamutvászon töltő anyag: szilikongolyó (100%polieszter), töltő vlies: 100% polieszter.

Az ölelő kéz átöleli a babát mikor nyugtalan, így segít az idegrendszeri fejlődést. Mosási útmutató: 30 fokon elkülönítve mosható, fehérítő használata tilos, vasalni tilos. Anyaga: wellsoft (100% polieszter).

Keresztsál: olyan élményt nyújt a pocakfészekkel együtt, mintha karban tartaná az édesanya a babát. Mosási útmutató: 30 fokon elkülönítve mosható, fehérítő használata tilos, vasalni tilos. Anyaga: wellsoft (100% polieszter).

“J” támasztó: támaszt és a babák úgy kapaszkodhatnak benne, mint anya köldökzsinórjában. Mosási útmutató: 40 fokon mosható, fehérítő használata tilos, a töltőanyag miatt a vasalás nem ajánlott. Anyaga: 100% pamutvászon töltő anyag: szilikongolyó (100%polieszter).

Lepedő: babafészek élettartamát növeli, mivel védi a koszolódástól, és többször lehet mosni. Mosási útmutató: 40 fokon mosható, vasalható. Anyaga: 100% pamut.

Sapka: ultrahangozáshoz használhatható sapka (kizárólag kórházba); speciális külső varrásnak köszönhetően nem irritálja és védi a baba érzékeny fejét, fejtetőn nyitható, így ultrahangozáshoz sem szükséges levenni. Mosási útmutató: 40 fokon mosható, fehérítő használata tilos, vasalható. Anyaga: pamut jersey 65% poliészter 35% pamut.

A mosási útmutatót ide kattintva nézheted meg.

A képernyő és a megvilágítás miatt a szín minimálisan eltérhet a képen láthatótól.

Magyarországi koraszülött és újszülött osztályok térképe