Skip to content

Légy Te is hétköznapi hős egy kicsit sem hétköznapi dologban!

Ajánlj fel Te is egy plüsst aukcióra vagy licitálj, és segíts megmenteni egy koraszülött pici babát!

Hogyan segítek azzal, ha licitálok?

Minél magasabb áron kel el a plüss, annál többet tudunk fordítani jótékonysági akcióinkra. Már 15 kórházat szereltünk fel olyan textilcsomagokkal, amik segítik ezeknek az akár néhány 100 grammos piciknek a fizikai és idegrendszeri fejlődését (egy időre született baba kb. 2500-3000 grammos!). Némelyik baba elférne egy felnőtt tenyerén, olyan pici! Képzeld csak el, hogy évente 9000 magyar baba érkezik meg túl korán, ők az életüket első hónapjait egy rideg inkubátorban töltik, távol édesanyjuktól. Mivel többségük tüdeje még nem fejlődött ki kellőképpen, nem tudnak önállóan lélegezni, gépre vannak kötve. Mi abban tudunk nekik segíteni, hogy pihe-puha ölelő textileket, babafészkeket jutattunk el a koraszülött osztályokra, amik az anyaméh körülményeit imitálják. A babák ezért nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabban fejlődnek és egészségesebb felnőttekké cseperedhetnek. Ki jelentkezhet: bárki, aki szeret segíteni és örömmel ajánlja fel egy plüssét jótékonysági célból 

Mit nyersz vele?

Élményeket, része leszel egy fantasztikus és elhivatott Kommandós csapatnak! Megtudod, milyen érzés igazán adni, szívből. Olyan útravalót kapsz tőlünk, ami akár egész felnőtt életedre hatással lesz. Hiszen a Plüss Kommandó célja, hogy megmutassa milyen varázslatos hatással van a lélekre, ha törődsz másokkal és önzetlenül adsz. Ennél jobban semmi sem emel fel! A későbbiekben pedig csatlakozhatsz Te is kommandós csapatunkba.

A részvétel folyamata

Vedd fel velünk a kapcsolatot az info@plusskommando.hu e-mail címen. Mi elküldjük neked a tudnivalókat. Készíts egy szelfit a kiválasztott plüssel (amit nem sajnálsz), majd küld el nekünk is a fotót. Posztold ki és oszd meg minden közösségi média felületen. Mi is kiposztoljuk a saját felületeinken.  Buzdíts barátaidat, ismerőseidet, hogy licitáljanak! A nyertes a támogatás összegét a Plüss Kommandó számlaszámára utalja el (közelmény: lelki sztár “plüss neve” . Mi biztosítjuk a marketinget, a hirdetés költségét, neked csak a fotót kell megosztanod. Kiváló lehetőség ez számodra, ha szeretnél ismertséget szerezni a közösségi médiában.

Az aukcióról

A plüss kikiáltási ára: 2.000 Ft Licitlépcső: 500 Ft Időtartam: 3 hét Ha úgy döntesz, hogy részt veszel, vállalod, hogy Te állod a kikiáltási ár összegét, amennyiben nem kel el a plüssöd. A licitálás folyamata:

Facebookon, hozzászólásban. 

Jelentkezz Lelki sztárnak most, ide kattintva!

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Kategória: Lelki sztárok plüssei

Jelentkezz be, vagy regisztrálj!